2012-05-29

Clockhouse în România

Compania olandeză C&A deschide primul magazin sub marca proprie Clockhouse din țara noastră.

Magazinul va fi deschis pe 31 mai, în Palas Mall Iași, odată cu inaugurarea ansamblului urbanistic Palas. Suprafața acestuia este de 210 metri pătrați, potrivit capital.ro. Colecția Clockhouse este dedicată persoanelor cu vârsta cuprinsă între 18-25 ani. Retailerul de îmbrăcăminte va deschide în același mall și un magazin C&A, pe o suprafață de 1.150 metri pătrați. Noul magazin C&A va fi al 21-lea din rețeaua locală.

C&A

Retailerul de îmbrăcăminte C&A are peste 35.000 de angajați în întreaga lume.

Compania C&A face parte din grupul Cofra Holding, cu sediul în Elveția, și a intrat pe piața românească în anul 2009. Retailerul de îmbrăcăminte deține peste 1.500 de magazine în 20 de țări europene. În România, C&A a deschis magazine în București, Timișoara, Suceava, Sibiu, Râmnicu Vâlcea, Ploiești, Pitești, Focșani, Constanța, Cluj Napoca, Buzău, Brașov, Brăila, Botoșani, Arad, Baia Mare. De vineri, 31 mai, retailer-ul olandez va fi prezent și în Iași.

Palas Mall va avea o suprafață închiriabilă de 47.500 metri pătrați și 132 de magazine, food court cu 1.300 de locuri, Village Cinemas, cafenele, restaurante cu specific internațional, hypermarket Auchan, zone de joacă pentru copii și diverse posibilități de entertainment, scrie capital.ro .

Printre brand-urile care vor fi prezente în ansamblul Palas Iași, alături de C&A, se numără și H&M, Zara, Tommy Hilfiger, Stradivarius, Massimo Dutti, New Look, Humanic, Douglas, Oysho, Bershka, Pull&Bear, LC Waikiki, Levi`s, Oodji, Motivi, Stefanel, Hervis Sport, Il Passo, Ecco, Sephora, Intersport, L`Occitane, Deichmann.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

0

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank