Franciza care spune ”Pa!” tatuajelor

În România, Skinial caută un master francizat care va beneficia de exclusivitate teritorială și dreptul de a vinde franciza în următorii 10 ani.
Luni
28.04.2014
Skinial, specialiștii în îndepărtarea tatuajelor, și-au dezvoltat puternic rețeaua în 2013. Acum vor să deschidă centre în sistem de franciză și în România.
 

Primele centre de îndepărtare a tatuajelor prin metoda Skinial au fost deschise în anul 2011 în Austria și Elveția. În prezent, rețeaua s-a extins prin franciză în 10 țări, printre care și Germania, Spania și Australia. În decembrie 2013, compania a deschis și primul centru din Polonia, însă este în căutare de parteneri și în România.

”Am observat o creștere a numărului de persoane care vor să-și îndepărteze tatuajele. În locul metodelor dureroase, ei caută soluții care îndepărtează senzațiile neplăcute din cadrul tratementelor cu laser. În centrele noastre folosim un lichid fiziologic care înlătură tatuajele. Tehnicienii noștri îndepărtează tatuajele prin introducerea acestui lichid pe porțiunile de piele tatuate. Prin intermediul acestei metode, pigmentul iritat este împins la suprafața pielii”, spune Eigil Thomsen, proprietarul centrului Skinial din Polonia.

Skinial este în căutarea unui master francizat și în România. Deschiderea unui centru nu implică costuri foarte mari. Taxa de franciză va fi calculată în urma discuţiilor purtate cu viitorul partener (master francizatul). Skinial poate fi profitabil și ca un serviciu suplimentar al unei clinici de înfrumusețare.

”Centrul Skinial poate fi deschis ca un al doilea job, iar ulterior, în funcție de dezvoltarea business-ului, proprietarul acestuia poate aloca mai mult timp centrului. Francizatul poate activa chiar și în interiorul unui apartament, dacă alocă un spațiu de circa 15 metri pătrați centrului”, explică Thomsen.

Vrei să aduci franciza Skinial în România? Găsești datele de contact ale francizorului și toate informațiile despre acest sistem în catalogul nostru de francize.


Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe