2014-01-22

Rus Savitar vrea şase magazine noi

Primul anunţ din 2014 pentru piaţa de mobilier din România este făcut de Rus Savitar, companie care deţine în prezent 13 magazine în franciză.

Producătorul de mobilă Rus Savitar din Timişoara, deţinut de familia Rusu, va angaja în acest an aproximativ 200 de oameni ca urmare a creşterii capacităţilor de producţie şi a numărului de magazine, scrie ZF Transilvania. Astfel, dacă în prezent grupul de companii Rus Savitar ş şi Casa Rusu, divizia de retail a producătorului de mobilă din Timişoara, au 960 de angajaţi, până la finalul anului personalul ar putea creşte la 1.160 de oameni.

mobila Fot. Sxc.hu

Rus Savitar operează în prezent 15 magazine proprii şi alte 13 magazine în franciză.

„În prezent avem 960 de angajaţi, însă obiectivul pentru 2014 este creşterea cu 20% a personalului. Totodată, pentru acest an avem în plan deschiderea a şase noi magapne proprii Casa Rusu, două în Bucureşti şi câte o unitate în Craiova, Drobeta-Turnu Severin, Bacău şi Piteşti", a declarat pentru ZF Transilvania Marius Raia, Director General al Casa Rusu.

Rus Savitar şi-a început activitatea în 1994 ca retailer de mobilă, iar în prezent este unul dintre cei mai mari importatori şi dealeri de mobilier din România. Casa Rusu reprezintă divizia de retail a producătorului de mobilă şi are o capacitate de producție de peste 1.000.000 de produse de mobilier din pal/an.

Pe piața locală de mobilă concurează companii ca IKEA, Elvila, kika, Lemet, Mobexepert, Casa Rusu, Rus Savitar, Neoset, o parte dintre aceștia extinzându-se și prin franciză în România.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

2

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank