Produsele LINE-X sunt certificate pentru a putea fi utilizate în industria alimentară- în contact cu alimentele sau cu apa potabilă. Suprafețele pe care au fost pulverizate învelișurile LINE-X se simt uscate la trei secunde de la atingere, iar în 24 de ore sunt complet finisate.
Luni
27.01.2014
Britanicii de la LINE-X și-au extins rețeaua de birouri în Slovacia. Compania este în căutare de parteneri și în România.
 

După ce a găsit parteneri în Cehia, Ucraina, Polonia și Germania, compania LINE-X, lider în Marea Britanie în piața de producție și distribuție a învelișurilor de poliuretan, a deschis o nouă filială în Slovacia. Strategia de extindere a companiei în Europa acoperă țările din regiune. LINE-X caută un partener în România, dar și în Serbia și Croația.

Antreprenorii interesați de sistemul de parteneriat oferit de LINE-X, trebuie să dețină un spațiu adecvat și un capital suficient pentru achiziția echipamentelor și produselor necesare pentru startul afacerii (mai multe informații despre condiții găsiți aici). Partenerii beneficiază de suport tehnic și profesional, asistență la achiziția echipamentelor speciale și sprijin în derularea activităților de marketing și promovare. Intrarea în rețeaua LINE-X nu implică alte costuri suplimentare.

Reprezentanții companiei spun că potențialii parteneri trebuie să înțeleagă că industria de învelișuri de poliuretan valoarează miliarde de lire sterline și este aplicabilă în mai toate sectoarele economiei: militar, auto, industrii grele, agricultură, construcții etc. Învelișurile protectoare LINE-X pot fi aplicate pe toate tipurile de materiale care sunt predispuse coroziunii, uzurii și abraziunii: metal, lemn, azbest, cărămidă, beton.

Mai multe informații despre parteneriatul cu LINE-X găsiți în catalogul nostru de francize.


Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Storcătorul de bani

La cum arata paharul de suc din imagine...sigur o sa le mearga bine...

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Storcătorul de bani

De ce nu storcator de fructe romanesti si legume a caror gust este unic.Portocalele le importam si sunt tratate sa reziate transportului , diferentelor de temperatura,costuri...

3 Declaratii
Final 12.05.2015