2014-01-27

Noi piețe, noi parteneri

Britanicii de la LINE-X și-au extins rețeaua de birouri în Slovacia. Compania este în căutare de parteneri și în România.

După ce a găsit parteneri în Cehia, Ucraina, Polonia și Germania, compania LINE-X, lider în Marea Britanie în piața de producție și distribuție a învelișurilor de poliuretan, a deschis o nouă filială în Slovacia. Strategia de extindere a companiei în Europa acoperă țările din regiune. LINE-X caută un partener în România, dar și în Serbia și Croația.

LINE-X protective coatings Fot. LINE X

Produsele LINE-X sunt certificate pentru a putea fi utilizate în industria alimentară- în contact cu alimentele sau cu apa potabilă. Suprafețele pe care au fost pulverizate învelișurile LINE-X se simt uscate la trei secunde de la atingere, iar în 24 de ore sunt complet finisate.

Antreprenorii interesați de sistemul de parteneriat oferit de LINE-X, trebuie să dețină un spațiu adecvat și un capital suficient pentru achiziția echipamentelor și produselor necesare pentru startul afacerii (mai multe informații despre condiții găsiți aici). Partenerii beneficiază de suport tehnic și profesional, asistență la achiziția echipamentelor speciale și sprijin în derularea activităților de marketing și promovare. Intrarea în rețeaua LINE-X nu implică alte costuri suplimentare.

Reprezentanții companiei spun că potențialii parteneri trebuie să înțeleagă că industria de învelișuri de poliuretan valoarează miliarde de lire sterline și este aplicabilă în mai toate sectoarele economiei: militar, auto, industrii grele, agricultură, construcții etc. Învelișurile protectoare LINE-X pot fi aplicate pe toate tipurile de materiale care sunt predispuse coroziunii, uzurii și abraziunii: metal, lemn, azbest, cărămidă, beton.

Mai multe informații despre parteneriatul cu LINE-X găsiți în catalogul nostru de francize.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

2

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank