2014-01-28

Franciza de la parter

Carrefour România anunță deschiderea în București a unui nou magazin de proximitate în franciză Express, rețeaua retailerului ajungând la 59 de unități.

Grupul Carrefour România anunță intrarea în rețeaua Express a unui nou magazin de proximitate operat în regim de franciză, în București: Express La Parter. În acest moment, rețeaua numără 59 de magazine de proximitate „Express”, dintre care 10 unități în orașul Brașov și 49 în București și Ilfov.

Franciza Express La Parter Fot. Carrefour Romania

Express La Parter se află pe Șoseaua Străulești, nr. 60 A, București, are o suprafață de 100 m² și însumează aproximativ 2.500 de produse.

Conceptul de franciză propus de către Carrefour România permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o rețea de magazine să păstreze, să administreze și să își dezvolte această afacere. Afacerea este în continuare condusă de către proprietarul acesteia care este asistat în gestionarea magazinului de către Carrefour România."Nu creăm m² noi de comerț de proximitate modern care să asfixieze comerțul deja existent, ci sprijinim ceea ce exista deja", se arată într-un comunicat de presă al retailerului.

Carrefour operează în prezent în România 4 formate de magazine, cu un total de 163 de unitati:25 hipermarketuri „Carrefour”; 78 supermarketuri „Market”; 59 magazine de proximitate „Express”; 1 website de comerț online: www.carrefour-online.ro.

Metro a atacat segmentul de proximitate tot prin intermediul unei francize. Retailerul a lansat în martie 2012 franciza ”La Doi Pași”, un program destinat micilor comercianţi independenţi din comerţul tradiţional.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

2

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank