2014-01-29

Starbucks pregătește suprize clienților

Comenzi prin aplicații mobile și băuturi specifice fiecărui sezon și culturi în parte- sunt două dintre anunțurile făcute de Starbucks recent.

Reprezentanții companiei au anunțat că intenționează să introducă o opțiune care să le permită clienților să plaseze comenzi printr-o aplicație mobilă. Comanda poate fi făcută de oriunde și va fi preluată ulterior. ”Am înțeles valoarea pe care o va aduce această metodă. În timp vom fi lideri în acest domeniu”, a declarat Howard Schultz, CEO-ul companiei, scrie publicația Quartz. În ultimaperioadă Starbucks s-a concentrat tot mai mult pe produse alimentare, care sunt greu mai greu de pregătit decât cafelele și pot încetini comenzile.

Starbucks

Starbucks deține peste 20.000 de cafenele în 61 de țări din întreaga lume.

Starbucks este un brand foarte îndrăgit la nivel mondial și folosește strategii interesante pentru fidelizarea clienților. Pentru a celebra Noul An Chinezez. Pe 31 Ianuarie 2014, Starbucks Coffee Canada a creat o variantă limitată pentru tea latte- Starbucks ® Blossoming Peach Tea Latte. ”La Starbucks, ne inspirăm continuu din sezoane, culturi și tradiții pentru a crea cafele și ceaiuri delicioase”, a declarat într-un comunicat de presă Richard Burjaw, vice president, Marketing, Starbucks Coffee Canada.

Starbucks deține peste 20.000 de cafenele în 61 de țări din întreaga lume. Brand-ul este operat în sistem de franciză pe piața locală, din anul 2007, de către compania grecească Marinopoulos. În prezent, dacă vrei să bei o cafea de la Starbucks în România, poți alege una dintre unitățile din București: Plaza România, București Mall, Băneasa Shopping City, America House, AFI Palace Cotroceni, sau poți merge în Cluj-Napoca, Timișoara sau Brașov.

Dintre competitorii Starbucks de pe piața românească, enumerăm Turabo Cafe, CreamCaffe, ViaCaffe, Coffeeright, Gloria Jean's.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

3

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank