Iubirea ca instrument de marketing

Reprezentanţii FlorideLux.ro se aşteaptă ca cele mai bine vândute flori de Valentine’s Day să fie trandafirii roşii, lalelele, zambilele, freziile,crizantemele sau gerbera.
Marţi
04.02.2014
Reduceri la diferite produse, vânzări record pentru buchetele de flori și căsătorii în interiorul magazinelor – sunt doar câteva dintre anunțurile făcute pentru 14 Februarie 2014.
 

Există 364, respectiv 365 de zile în care îi poți spune persoanei care îți merge alături pe drumul vieții cât de mult o iubești. Cu toate acestea, mulți români aleg să sărbătorească Valentine's Day sau, într-o traducere adaptată ”Ziua Îndrăgostiților” iar comercianții profită din plin. 14 Februarie a devenit o zi care le aduce încasări substanțiale.

Astfel, FlorideLux.ro a anunțat că mizează pe vânzări de 7.000 de euro la franciza din Braşov de Valentine's Day, scrie Ziarul Financiar. ”Primele comenzi pentru 14 februarie 2014 au început încă din vara anului 2013, venind de la clienţii fideli care au preferat sa îţi facă din timp planurile necesare", a explicat Marius Dosinescu, directorul general al companiei.

Selgros Cash&Carry România vine cu o campanie interesantă pentru această zi. Pe lângă reducerea de 20% aplicată produselor electrocasnice de îngrijire personală în periada 5-18 Februarie, pe 14 februarie, clienţii Selgros se pot (re)căsători în faţa lui Cupidon într-unul dintre cele 19 magazine din ţară. ”Cuplurile participante îşi vor putea păstra ca amintire fotografiile înrămate, oferite de Selgros alături de un pahar de vin spumant şi un mic cadou dulce”, se arată într-un comunicat de presă al retailerului.

Nici francizele din domeniul gastronomic nu vor ocoli Ziua Îndrăgostiţilor în acest an. Meniuri afrodisiace la prețuri promoționale, dar și alte suprize îi așteaptă pe cei care optează pentru o cină romantică sau, de ce nu, un meniu pentru doi la un fast-food. Mai multe informații veți primi în zilele următoare.


Elena Cărăușu
ziarist
/5/
Vezi mai multe