Cu câte flori se face primăvară?

"De la lansarea oficială a platformei, în iulie 2013, Carrefour-Online.ro și-a cvadruplat numărul de clienți, ceea ce ne confirmă că românii apreciază serviciile oferite de această platformă", a declarat Radu Butufei, director e-commerce al Carrefour România.
Marţi
11.02.2014
Buchetele și aranjamentele florale marca FlorideLux.ro sunt acum disponibile și pe Carrefour-Online.ro.
 

Clienții magazinului www.carrefour-online.ro pot achiziționa direct de pe site buchete și aranjamente florale marca FlorideLux.ro începând cu vineri, 7 februarie 2014, anunță un comunicat de presă remis redacției. Pentru moment, magazinul Carrefour-Online.ro prezintă în oferta sa 53 de varietăți de buchete și aranjamente florale care vor fi livrate prin intermediul FlorideLux.ro. Se pot efectua comenzi 24 de ore din 24, 7 zile din 7, livrările efectuându-se de luni până sâmbătă în București și comunele limitrofe. Livrarea se poate efectua începând cu a doua zi.

Datorită optimizării magazinului online pentru mobil, comenzile se pot face mult mai ușor, fiind necesară o simplă conexiune la internet.

„Parteneriatul dintre Carrefour-Online.ro și FlorideLux.ro vine în întâmpinarea clienților care se pregătesc de Sfântul Valentin sau care vor să facă o surpriză frumoasă persoanelor dragi în oricare altă zi din an. De la lansarea oficială a platformei, în iulie 2013, Carrefour-Online.ro și-a cvadruplat numărul de clienți, ceea ce ne confirmă că românii apreciază serviciile oferite de această platformă. Acesta este și motivul pentru care încercăm constant să îmbunătățim experiența comerțului online și să mărim gama de produse disponibile” a declarat Radu Butufei, director e-commerce al Carrefour România.

„Deschiderea noastră către retaileri clasici face parte din strategia FlorideLux pe termen lung. Nu suntem singuri în piață, iar profilul consumatorului Carrefour Online și cel al consumatorului FlorideLux sunt relativ asemanatoare, astfel încât ne permite să îl atragem către tipul acesta de produse. Ne interesează în mod special clientul Carrefour care are nevoie de flori pentru evenimentele speciale din viața lui, și nu dorește să mai piardă timpul pe alte website-uri în căutarea cadoului. Dezvoltarea fără precedent a infrastructurii florăriei noastre determină o capacitate de producție foarte mare care ne permite integrarea cu terți ce doresc să vândă produsele noastre”, a declarat Marius Dosinescu, CEO FlorideLux.ro.

Atât Carrefour, cât și grupul de e-commerce FlorideLux.ro se dezvoltă în sistem de franciză. Carrefour a ajuns la 59 de francize Express. La sfârșitul anului trecut, FlorideLux a deschis prima florărie offline operată în sistem de franciză și a anunțat că are în plan deschiderea a 50 de francize până în 2015.


Elena Cărăușu
ziarist
/4/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Franciza iubitorilor de animale

M-ar interesa detalii pentru județul Gorj. Mulțumesc!

1 Declaratii
Final 25.03.2021
Grupul Floria atacă piața B2B

Bună. Ma numesc Emilia. Am 44 de ani. Ma interesează o franciza ptr o florărie. Am avut o florărie deschisa în Rm Vilcea. Pe care am închis-o temporar... Vreau sa...

1 Declaratii
Final 14.12.2019
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015