2014-02-13

Profi vrea să intre în istorie

Retailerul a deschis astăzi primul său magazin din localitatea Corabia, pe un loc cu o însemnătate istorică deosebită pentru România.

Aici a existat cândva clădirea în care a functionat Marele Cartier General al Armatei  Române pe timpul razboiului de independență din 1877-1878. “În numele forței pe care o reprezintă cei peste 5000 de angajati Profi am restaurat si avem onoarea sa redam comunitatii din Corabia placa de marmura ce consemneaza ca de aici au fost coordonate operatiunile militare care au dus la castigarea independentei Romaniei,” a declarat Gabriel Paslaru, reprezentantul de Relatii Publice al companiei, in timp ce dezvelea monumentul pentru a-l reda oficialitatilor, elevilor si numerosului public din localitate prezent la eveniment.

PROFI a deschis astăzi primul său magazin din localitatea Corabia, pe un loc cu o însemnătate istorică deosebită pentru România. Fot. PROFI

Odată cu intrarea în acest oraș dunărean, Profi se extinde la 108 localități, iar rețeaua sa ajunge să numere 209 magazine și să-și întărească poziția ca cel de-al doliea mare lanț de retail modern din România.

“Apreciem faptul ca Profi a deschis un magazin in centrul orasului,  facand mai usoara aprovizionarea de zi de zi, si totodata faptul ca din proprie initiativa a refacut aceasta placa monument, acordand astfel respectul cuvenit eroilor neamului romanesc”, a declarat Vlad Sorin, viceprimarul orasului Corabia.

Intins pe o suparafata toala de 482 mp si avand o sala de vanzari de 360 mp, magazinul din Corabia este situat pe strada I. H. Radulescu nr. 4 si se prezinta in format standard. Aceasta este cea de a doua unitate Profi din judetul Olt, dupa cea din Slatina.

 

Distribuie articolul

Comentează pe forum

2

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank