2012-05-30

New Look deschide un nou magazin la Iași

Retailerul britanic de fashion New Look inaugurează cel de-al șaptelea magazin din România.

Magazinul va fi deschis joi, 31 mai, în centrul comercial Palas Iași. Pentru construcția noului centru cu o suprafață de 385 metri pătrați, retailerul britanic a investit 600.000 de euro, scrie dailybusiness.ro. În ziua deschiderii, clientele care cumpără produse în valoare de peste 80 de lei, pe un singur bon, vor beneficia de vouchere de 20, 40, 60 sau 500 de lei. Magazinul va avea între 12 și 14 angajați.

New Look Fot. New Look

New Look este liderul vânzărilor de pantofi în Marea Britanie.

New Look este liderul vânzărilor de jeanși, rochii și pantofi în Marea Britanie. Retailerul a intrat pe piața din România în august 2011 când a deschis primul magazin în centrul comercial AFI Palace Cotroceni din București. Până în prezent, New Look a mai deschis magazine în Băneasa Shopping City (București), Polus Center Cluj, Electroputere Parc Craiova, Maritimo Shopping Center și Oradea Shopping City.

Printre brand-urile care vor fi prezente în ansamblul Palas Iași, alături de New Look se numără și H&M, Zara, Tommy Hilfiger, Stradivarius, Massimo Dutti, C&A, Humanic, Douglas, Oysho, Bershka, Pull&Bear, LC Waikiki, Levi`s, Oodji, Motivi, Stefanel, Hervis Sport, Il Passo, Ecco, Sephora, Intersport, L`Occitane, Deichmann.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

2

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank