2014-02-17

Matematica nu-i grea, atunci când te ții de ea!

Polonezii vor să dezvolte o nouă franciză pe piața românească. Școala de matematică 2+2 caută francizați pe teritoriul țării noastre.

Matematica este una dintre materiile care ne-a dat multora dintre noi probleme de cap. Cu toate că România se poate mândri cu o colecție impresionantă de olimpici în acest domeniu, marea majoritate a copiilor îți va spune că matematica este una dintre cele mai grele materii. Profesorii de la 2+2 Școala de Matematică au decis să schimbe acest lucru. 2+2 Școala de Matematică funcționează ca un afterschool care oferă cursuri pentru copiii și elevii cu vârste între 3 și 9 ani. Conceptul a fost extins cu succes prin franciză în Polonia, Ucraina și Kazakstan, iar reprezentanții brand-ului caută parteneri și în țara noastră.

Școala de Matematică 2+2 vrea să intre prin franciză în Romania Fot. 2plus2 Scoala de Matematica

Aproape 40% dintre elevii români au dificultăți să citească și să înțeleagă un text și pot rezolva doar exerciții de bază la Matematică, potrivit studiului PISA 2012.

Viitorii francizați vor beneficia de un know-how integral, completat de un sprijin constant în toate etapele conducerii centrului after-school. În același timp, el va avea acces și la forumul online, creat special pentru francizați. Pe de altă parte, francizatul trebuie să dețină capitalul inițial pentru startul afacerii și cunoștințe elementare pentru administrarea unui business.

Cursurile Școlii de Matematică 2+2 sunt adresate atât copiilor care au nevoie de pregătire suplimentară pentru a înțelege tainele acestei materii, cât și celor care se pricep foarte bine la acest domeniu. Metodele de predare combină cunoștințele generale cu un sistem individual de învățare, prin care școala garantează cele mai bune rezultate. Planurile pe termen lung ale reprezentanților companiei vizează obținerea poziției de lider al centrelor educaționale, nu doar în Polonia ci și în țările din Sud-Estul Europei.

Au elevii români nevoie de pregătire suplimentară la Matematică? Studiile arată că da. Aproape 40% dintre elevii români au dificultăți să citească și să înțeleagă un text și pot rezolva doar exerciții de bază la Matematică, potrivit studiului PISA 2012, care evaluează cunoștințele și competențele elevilor de 15 ani din 65 de țări și economii, la Matematică, Lectură și Științe. România ocupă locul 45 la Matematica; din totalul elevilor români testați la Matematică, 40,8% au obținut rezultate slabe și doar 3,2% rezultate de top.

(L.N.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

7

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank