2014-02-20

Primăvara în lumea modei

Odată cu apariția primelor raze ale soarelui, retailerii de fashion vin cu noutăți pentru cei care se declară fashion-addicted.

După ce rafturile magazinelor au fost golite în urma promoțiilor și discount-urilor care au ajuns și până la -80%, trei dintre retailerii de fashion care oferă haine și accesorii la preț accesibil aduc vești bune pentru cei pasionați de lumea modei. Este vorba despre Takko, New Look și H&M. Astfel, pe 27 februarie, Takko deschide două noi magazine, în Sfântu Gheorghe și în Petroșani. În urmă cu ceva timp retailerul anunța un obiectiv măreț: ajungerea la 100 de magazine pe piața locală. În prezent, rețeaua Takko numără 55 de magazine.

New Look Fot. New Look Romania

Colecţia New Look pentru sezonul primăvară-vară 2014 propune patru tendinţe diferite, reunite într-o colecţie ultra-feminină, retro şi plină de culoare.

New Look, retailerul adus în sistem de franciză în România de către Genco Trade, compania care deține și franciza Intersport a anunțat lansarea colecției de primăvară-vară, care propune patru stiluri vestimentare: Neon Bloom, California Dreaming, Seattle Grunge și Tomorrows yesterday. ”Noua colecție este disponibilă încă din această lună în magazinele New Look din România, cu cele mai fresh și inspirate propuneri de ținute pentru sezonul cald ce urmează”, a declarat Carmen Mărunțelu, New Look România.

Suedezii de la H&M au început anul în forță și anunță o serie de inagurări importante de magazine la nivel internațional. Printre țările vizate se numără India, Filipine și Australia. ”Suntem foarte încântați de deschiderea primului nostru magazin din India. Este una dintre cele mai captivante țări din lume, cu un potențial atât de ridicat”, a declarat Karl-Johan Persson, CEO H&M. Suedezii de la H&M au în prezent peste 3.100 de magazine în 53 de țări, cu peste 116.000 de angajați.

Dacă vrei să profiți de oportunitățile pieței de fashion din România, citește ideile de afaceri din secțiunea Modă a catalogului nostru de francize. Fie că te interesează un brand de accesorii, un magazin second hand sau un brand care să devină un nou trend setter, vei găsi acolo tot ce cauți.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

4

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank