Big Mac-ul își face loc printre tăiței și orez

McDonald’s este cel mai mare lanț de restaurante de tip fast-food din țara noastră și al doilea ca mărime din întreaga lume, după Subway.
Luni
24.02.2014
McDonald’s a anunțat pe pagina oficială de Internet a companiei deschiderea restaurantului cu numărul 10.000 din Asia, Pacific, Orientul Mijlociu și Africa.
 

Pe 10 Februarie McDonald's a deschis oficial primul restaurant din Vietnam, în orașul Ho Chi Minh.„Suntem bucuroși să anunțăm deschiderea restaurantului McDonald’s cu numărul 10.000, din Vietnam, o țară care oferă o oportunitate extraordinară pentru dezvoltarea brand-ului nostru”, a declarat Don Thompson, CEO și președinte al McDonald’s.

Primul McDonald’s din Vietnam este operat în sistem de franciză și este accesibil celor care fac naveta și vor să aibă parte de o masă rapidă. Cel care conduce acest business este Henry Nguyen, un antreprenor cu experiență în domeniul gastronomiei.

Pe piața vietnameză activează deja competitori importanți ai lanțului de fast-food: KFC, Burger King, Starbucks și Pizza Hut.

McDonald's este cel mai mare lanț de restaurante de tip fast-food din țara noastră și al doilea ca mărime din întreaga lume, după Subway. În România compania deține un total de 67 de restaurante (32 în București și 35 în restul țării), dintre care șapte sunt francize: în Bacău, Brașov, Arad, Galați și Suceava. La nivel mondial McDonald's operează o rețea de peste 3.000 de restaurante în franciză.


Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015