2014-09-19

Du iu spic Ingliș?

O nouă franciză educațională caută un master francizat în România. Este vorba despre Speak Up, un concept care oferă cursuri de Limba Engleză pentru adulți.

Școlile de limbi străine luptă pentru fiecare client și caută diferite strategii pentru a se diferenția de concurență. Pentru a răzbate în acest domeniu, Speak Up, o rețea de școli specializate în predarea Limbii Engleze înființată în Polonia, a decis să francizeze acest concept și să-l extindă în țările din Centrul și Estul Europei. Primele țări vizate sunt România, Cehia și Slovacia.

Speak Up vrea sa intre prin franciza in Romania Fot. Speak Up

Școlile Speak Up, specializate în predarea limbii engleze pentru adulți, pot fi găsite în Polonia, Ucraina, Turcia și Rusia. Instructorii Speak Up folosesc o metodă unică de învățare, combinată cu instrumente multimedia de ultimă generație.

”Am realizat un studiu care ne-a arătat că oamenii din această regiune sunt interesați să învețe Limba Engleză”, a declarat Daniel Fischer, International Development Director Speak Up. Pentru început, compania vizează orașele mari, cu peste 100.000 de locuitori. Reprezentanții companiei speră că franciza va asigura succesul întregii rețele Speak Up.

Școlile Speak pot fi găsite în 66 de locații din Polonia, Rusia, Turcia și Ucraina. Europa Centrală și de Est este un pas înainte pentru extinderea rețelei. ”Școlile noastre înregistrează o marjă de profit de peste 40%”, explică Daniel Fischer. Dacă vrei să-ți deschizi o școală Speak Up, asigură-te mai întâi că deții capitalul necesar investiției inițiale, adică între 100.000-500.000 EUR.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

5

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank