2014-02-28

Carrefour a deschis prima franciză din Galați

În același timp retailerul a inaugurat și un nou magazin de proximitate în București. Și Profi a anunțat noi deschideri la sfârșit de februarie.

Grupul Carrefour România anunță intrarea în rețeaua Express a două noi magazine de proximitate operate în regim de franciză: Express Pronto bd. Burebista, în București și Express str. Domnească în orașul Galați. În acest moment, rețeaua numără 61 de magazine de proximitate „Express”, dintre care 10 unități în orașul Brașov, o unitate în Galați și 50 în București și Ilfov.

Mega Image Fot. Mega Image

După ce anul trecut a deschis magazine pe bandă rulantă, Mega Image, cel mai mare lanț de supermarketuri din România, a deschis în acest an doar un singur magazin. Rețeaua retailerului numără în prezent 297 de magazine.

Conceptul de franciză propus de către Carrefour România permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o rețea de magazine să păstreze, să administreze și să își dezvolte această afacere. Afacerea este în continuare condusă de către proprietarul acesteia care este asistat în gestionarea magazinului de către Carrefour România.

Și Profi a anunțat noi magazine. Ieri, retailerul a deschis ce de-al cincilea magazin din Botoșani, iar astăzi va deschide încă unul la Giurgiu, rețeaua ajungând să numere 212 unități în întreaga țară. Magazinul din Botoșani este ultimul dintre cele cinci preluate de Profi în toamna anului trecut de la rețeaua de magazine locală Pita. Profi este cel de-al doilea mare retailer modern din România. El operează cu unitati in format standard, City si Mall și are peste 5000 de angajați.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

3

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank