Frumusețe și ciocolată pentru o primăvară minunată

”Sunt multe femei în peisajul autohton de la care ai ce învăț. Important este să ai încredere în forțele proprii și să ai capacitatea de a învăța mereu lucruri noi”, Anca Codreanu, Leonidas România.
Luni
03.03.2014
”Cel mai de preț mărțișor pe l-am primit a fost venirea pe lume a fetiței mele Ioana în 2009, pe 6 martie, zi care a coincis cu ziua mea de naștere”, povestește Anca Codreanu, Leonidas România.
 

Ce semnificație au pentru Dvs. zilele de 1 și 8 Martie?
Perioada 1 – 8 martie este prima săptămână din primăvară când toată lumea se dezmorțește după iarnă și se bucură de primele raze ale soarelui și parfumul zambilelor. Această perioadă este și mai specială pentru mine datorită faptului că pe 6 martie este ziua mea de naștere și de când eram mică simțeam că sărbătoresc o săptămână întreagă. În ultimii 5 ani de când m-am implicat, alături de soțul meu, în activitatea Leonidas am realizat că pralinele Leonidas sunt cele mai frumoase flori pentru a fi oferite în această perioadă și nu numai.

Care este cel mai frumos mărțișor pe care l-ați primit/cadou de 8 Martie?
Cel mai de preț mărțisor pe l-am primit a fost venirea pe lume a fetiței mele Ioana în 2009, pe 6 martie, zi care a coincis cu ziua mea de naștere. De atunci, această perioadă 1 – 8 Martie, este și mai specială pentru mine și familia mea.

Ce le transmiteți femeilor din România cu ocazia zilei de 8 Martie, în special mămicilor?
Mesajul meu pentru toate femeile din România este: să uite de griji, să fie frumoase și să mănânce ciocolata Leonidas care te face fericit. Aceastea sunt ingredientele pentru o primăvară minunată. Un mesaj special pentru mămici care au aceasta slujba 24 ore pe zi le doresc ca răsăritul soarelui să le aducă împlinirea viselor alături de tot ceea ce le este drag. Un 8 Martie însorit!

Anca Codreanu este implicată în business-ul Leonidas alături de soțul ei, Ion Codreanu, unul dintre Master Francizorii Leonidas din România. Povestea pralinelor Leonidas și cum a devenit un magazin de ciocolată un business dulce de familie o găsiți aici. Anca, îți mulțumim încă o dată pentru că ai acceptat să te alături campaniei noastre, Săptămâna Femeii!


Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

KFC și Pizza Hut merg la munte

O sa le meagra bine sigur. Multa bafta!_________________________________Steve WorksPizzeria Napoli

4 Declaratii
Final 04.07.2015
Franciza Express se extinde și în afara Bucureștiului

Provincia a ramas de izbeliste...umblam ca bezmeticii dupa un loc de munca si cu sanse minime

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Retailerii cu cele mai multe reclame în perioada Paştelui

Nu ma asteptam ca Metro sa fie cap de lista la reclame...

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca romanii s-ar intoarce acasa.Toti si-ar dori dar aici ce sa faca?

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Numai cand privesti fotagrafia atasata si papilele gustative o iau razna...Cui nu i plac dulciurile?

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Inutil sa adaug ploaia torentiala din cavitatea bucala...minunat ca apar si alte produse pentru ca numarul celor  "dulci" (medical) din pacate este in crestere

3 Declaratii
Final 08.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Romanii stiu sa sarbatoreasca si fara dulciuri nu ar mai fi sarbatoare...fara cozonac este imposibil sa sarbatoresti Sfintele sarbatori pascale

3 Declaratii
Final 07.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca pe langa piata de desfacere am fi si producatori de orice...ceva care sa ne dea un raspuns la intrebarea:ce lasam in urma noastra ?

4 Declaratii
Final 27.04.2015