2014-03-05

Cum ajungi din doi pași în toate județele

LaDoiPași, programul de franciză dezvoltat de către METRO Cash&Carry România, devine cea mai mare rețea de magazine de proximitate din țară.

La doi ani de la lansarea pe piață, peste 700 de comercianți au adoptat modelul de business LaDoiPași, prezent în toare județele din România, informează un comunicat de presă trimis redacției. În topul județelor cu cel mai mare număr de magazine LaDoiPași se numără: Constanța, cu 47 de magazine operaționale; Brașov, cu 42 de magazine deschise; București și Iași, cu câte 37 de magazine. Recent, Sălaj a devenit cel de-al 41-lea județ în care este reprezentată rețeaua LaDoiPași, cu primul magazin deschis în decembrie 2013.

LaDoiPasi, programul de franciza dezvoltat de Metro, a ajuns la 700 de unitati in toate judetele tarii Fot. Metro Cash&Carry România

Rețeaua LaDoiPași numără peste 700 de parteneri și peste 800 de magazine deschise.

„Încă de la lansarea sa, programul LaDoiPași și-a propuns să îi susțină pe micii comercianți în dezvoltarea propriilor afaceri. Experții METRO Cash&Carry România oferă consultanță proprietarilor dornici să fie parteneri în rețea, păstrându-le independeța administrativă și financiară, iar aprecierile pozitive din partea clienților magazinelor LaDoiPași reprezintă o confirmare a rezultatelor acestor eforturi. Ne propunem să dezvoltăm în continuare întregul program și să facem tot ceea ce este necesar pentru a răspunde eficient nevoilor de afaceri ale clienților noștri”, a declarat Gilles Roudy, Director General METRO Cash&Carry România.

Rețeaua LaDoiPaşi le oferă micilor comercianţi tradiţionali şansa de a beneficia de numeroase avantaje care să îi ajute în creşterea competitivităţii pe piaţă. METRO România oferă proprietarilor magazinelor LaDoiPaşi consultanţă în diverse domenii cu impact major asupra dezvoltării afacerii lor, precum: cursuri de instruire, consultanţă pe toată perioada desfăşurării parteneriatului şi asistenţă în programele de marketing. În plus, METRO Cash&Carry România publică în mod regulat broşuri publicitare şi promovează selectiv produsele proaspete şi ultra proaspete, precum şi produsele marcă proprie, care aduc un plus în diferenţierea acestor magazine în piaţă şi în preferinţele consumatorilor finali.

Pe segmentul de proximitate LaDoiPași concureză cu franciza Express de la Carrefour și conceptele City de la Profi și Shop&Go de la Mega Image. Găsești informații despre toate aceste parteneriate și ritmul lor de dezvoltare în articolele publicate pe portalul nostru.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

2

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank