Cum ajungi din doi pași în toate județele

Rețeaua LaDoiPași numără peste 700 de parteneri și peste 800 de magazine deschise.
Miercuri
05.03.2014
LaDoiPași, programul de franciză dezvoltat de către METRO Cash&Carry România, devine cea mai mare rețea de magazine de proximitate din țară.
 

La doi ani de la lansarea pe piață, peste 700 de comercianți au adoptat modelul de business LaDoiPași, prezent în toare județele din România, informează un comunicat de presă trimis redacției. În topul județelor cu cel mai mare număr de magazine LaDoiPași se numără: Constanța, cu 47 de magazine operaționale; Brașov, cu 42 de magazine deschise; București și Iași, cu câte 37 de magazine. Recent, Sălaj a devenit cel de-al 41-lea județ în care este reprezentată rețeaua LaDoiPași, cu primul magazin deschis în decembrie 2013.

„Încă de la lansarea sa, programul LaDoiPași și-a propuns să îi susțină pe micii comercianți în dezvoltarea propriilor afaceri. Experții METRO Cash&Carry România oferă consultanță proprietarilor dornici să fie parteneri în rețea, păstrându-le independeța administrativă și financiară, iar aprecierile pozitive din partea clienților magazinelor LaDoiPași reprezintă o confirmare a rezultatelor acestor eforturi. Ne propunem să dezvoltăm în continuare întregul program și să facem tot ceea ce este necesar pentru a răspunde eficient nevoilor de afaceri ale clienților noștri”, a declarat Gilles Roudy, Director General METRO Cash&Carry România.

Rețeaua LaDoiPaşi le oferă micilor comercianţi tradiţionali şansa de a beneficia de numeroase avantaje care să îi ajute în creşterea competitivităţii pe piaţă. METRO România oferă proprietarilor magazinelor LaDoiPaşi consultanţă în diverse domenii cu impact major asupra dezvoltării afacerii lor, precum: cursuri de instruire, consultanţă pe toată perioada desfăşurării parteneriatului şi asistenţă în programele de marketing. În plus, METRO Cash&Carry România publică în mod regulat broşuri publicitare şi promovează selectiv produsele proaspete şi ultra proaspete, precum şi produsele marcă proprie, care aduc un plus în diferenţierea acestor magazine în piaţă şi în preferinţele consumatorilor finali.

Pe segmentul de proximitate LaDoiPași concureză cu franciza Express de la Carrefour și conceptele City de la Profi și Shop&Go de la Mega Image. Găsești informații despre toate aceste parteneriate și ritmul lor de dezvoltare în articolele publicate pe portalul nostru.


Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

KFC și Pizza Hut merg la munte

O sa le meagra bine sigur. Multa bafta!_________________________________Steve WorksPizzeria Napoli

4 Declaratii
Final 04.07.2015
Franciza Express se extinde și în afara Bucureștiului

Provincia a ramas de izbeliste...umblam ca bezmeticii dupa un loc de munca si cu sanse minime

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Retailerii cu cele mai multe reclame în perioada Paştelui

Nu ma asteptam ca Metro sa fie cap de lista la reclame...

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca romanii s-ar intoarce acasa.Toti si-ar dori dar aici ce sa faca?

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Numai cand privesti fotagrafia atasata si papilele gustative o iau razna...Cui nu i plac dulciurile?

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Inutil sa adaug ploaia torentiala din cavitatea bucala...minunat ca apar si alte produse pentru ca numarul celor  "dulci" (medical) din pacate este in crestere

3 Declaratii
Final 08.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Romanii stiu sa sarbatoreasca si fara dulciuri nu ar mai fi sarbatoare...fara cozonac este imposibil sa sarbatoresti Sfintele sarbatori pascale

3 Declaratii
Final 07.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca pe langa piata de desfacere am fi si producatori de orice...ceva care sa ne dea un raspuns la intrebarea:ce lasam in urma noastra ?

4 Declaratii
Final 27.04.2015