Primăvara începe împreună cu familia

”La Multi Ani!” tuturor femeilor, tuturor mămicilor! Zâmbetul este cel mai frumos accesoriu pe care îl putem avea în aceste zile dedicate nouă, femeilor, așa că nu uitați să fiți mereu cu zâmbetul pe buze!” - Gabriela Găvojdea, Master Francizat Quasi Pronti România.
Miercuri
05.03.2014
Gabriela Găvojdea, Master Francizat Quasi Pronti România, ne transmite să zâmbim mult în această perioadă.
 

Ce semnificație au pentru Dvs. zilele de 1 și 8 Martie?
Semnificația obișnuită a acestor zile, mai exact un motiv de bucurie pentru că vine primăvara și odată cu aceasta și florile, respectiv mărțișoarele cadou care ornează întreaga casă :-) . Am păstrat la loc de cinste primul mărțisor confecționat manual de una dintre fetițele mele, mărțișor care are o semnificație aparte pentru mine deoarece știu că a fost creat cu toată dragostea de mânuțele ei gingașe.

Ce mesaj aveți pentru femeile din România cu ocazia zilei de 8 Martie, în special pentru mămici?
Să nu uite că fiecare moment al vieții trebuie trăit din plin și să profite de aceste zile dedicate femeilor din întreaga lume pentru a zâmbi si pentru a se bucura de iubire și apreciere din partea celor dragi. O admir foarte mult pe Regina Elisabeta a II-a datorită implicării ei în organizațiile de caritate și consider că orice femeie poate câștiga propriul rang regal prin comportamentul și activitățile ei, fie în cadrul familiei, fie în cercul de prieteni sau la serviciu.

Gabriela Găvojdea este Master Francizat Quasi Pronti România. Într-un interviu acordat portalului nostru ne-a povestit totul despre rețeaua de restaurante care ne oferă preparate culinare delicioase din bucătăria italiană în doar două minute. Îi mulțumim încă o dată Gabrielei pentru că s-a alăturat campaniei noastre Săptămâna Femeii!


Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe