2012-05-31

H&M continuă expansiunea în România

Retailerul suedez a inaugurat astăzi un nou magazin în centrul comercial Palas din Iaşi.

Noul magazin are o suprafaţă de aproape 1700 metri pătraţi. În ziua deschiderii, primii 100 de clienţi primesc un Fashion Card în valoare de 80 RON care poate fi folosit în orice magazin H&M din România. De asemenea, la achiziţionarea de produse în valoare de 100 de lei, clienţii beneficiază de un card în valoare de 9,9 lei pe care îl pot utiliza la cumpărăturile viitoare.

H&M

H&M are peste 2.500 de magazine în 44 de pieţe, inclusiv magazine deschise în sistem de franciză.

Zara, Bershka, C&A şi New Look, principalii concurenţi ai H&M de pe piaţa locală, deţin de asemenea magazine în centrul comercial Palas Iaşi. Printre brand-urile prezente în ansamblul Palas Iași se numără și Tommy Hilfiger, Stradivarius, Massimo Dutti, Humanic, Douglas, Oysho, Pull&Bear, LC Waikiki, Levi`s, Oodji, Motivi, Stefanel, Hervis Sport, Il Passo, Ecco, Sephora, Intersport, L`Occitane, Deichmann.

Cu tot cu magazinul din Iaşi, H&M are în prezent 14 magazine în România, dintre care 6 în Bucureşti (în Băneasa Shopping City, Unirea Shopping Center, AFI Palace Cotroceni, Plaza România, Bucureşti Mall şi Sun Plaza) şi 7 în ţară - la Braşov, Cluj, Timişoara, Oradea, Constanţa, Arad şi Craiova.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

0

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank