Noutăți de primăvară pe strada patiseriilor

Patru dintre cele mai noi patiserii Fornetti: Fornetti Auchan Timișoara, Fornetti Mihai Bravu București, Fornetti Dedeman Târgu Mureș, Fornetti Flămânzi Botoșani.
Vineri
14.03.2014
Fornetti, unul dintre cele mai îndrăgite branduri din piața patiseriilor din România, a deschis 24 de magazine noi de la începutul acestui an.
 

Fie că vorbim despre colțul unei străzi, despre incinta unui centru comercial, despre o stație de metrou sau despre un cartier de lux, patiseriile Fornetti sunt binevenite oriunde. În primele două luni ale acestui an, cea mai mare rețea de patiserii care funcționează în sistem de franciză a deschis 24 de magazine noi, semn că foietajele, pogăcelele, ștrudelele, merdenelele și mult îndrăgitele produse-mini sunt încă la mare căutare.

Anul trecut, Fornetti România a urmat etapele Planului de Reorganizare al companiei, a implementat noi strategii pentru dezvoltarea rețelei, a organizat cercetări pentru a îmbunătăți calitatea produselor și s-a implicat în numeroase campanii umanitare.

Fornetti a intrat pe piața românească în anul 2001 și este una dintre cele mai cunoscute francize din România. La finalul anului trecut, rețeaua Fornetti număra peste 600 de parteneri, iar reprezentanții companiei caută în continuare francizați.

”Partenerilor intrați în sistem, li se vor oferi toate condițiile necesare dezvoltării unei afaceri de succes și garantăm apartenența la un sistem unitar, sigur- rețeaua de franciză”, arată reprezentanții Fornetti România.

Compania mamă a master-francizei Fornetti din România este Fornetti Kft. din Ungaria, care deține pe piața maghiară circa 2200 de patiserii. La nivel internațional, numărul acestora ajunge la 5.000 de unități.


Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe