2014-03-21

Moda evadează din metropole

Cipo&Baxx este un brand de fashion care are un succes uluitor în Polonia, unde este deja prezent în toate orașele mari. Îl aducem și în România?

Reserved și Cropp sunt două brand-uri poloneze de fashion ale căror colecții le așteptăm cu drag. Mai există însă un brand care face furori în Polonia. Este vorba despre Cippo&Baxx, companie ale cărei produse dau tonul în fashion-ul polonezilor din anul 2009. Până în prezent, Cippo&Baxx a deschis peste 60 de outleturi, cele mai noi magazine fiind în Gliwicach, Katowicach, Siedlcach, Kaliszu și Wałbrzychu. Reprezentanța poloneză a Cippo&Baxx vrea să aducă acest brand și în România, unde este în căutare de parteneri.

Brand-ul de fashion Cipo&Baxx cauta parteneri in Romania Fot. Cipo&Baxx

Brand-ul Cippo&Baxx a fost creat în anul 1996 în Germania, iar din 2009 este prezent și în Polonia. Reprezentanții companiei caută parteneri și pe piața din România.

Dacă te interesează să-ți deschizi un magazin sub acest brand ai nevoie de un spațiu între 50 mp și 100 mp, de regulă într-o zonă cu trafic pietonal ridicat. De regulă, în orașele mari se optează pentru centre comerciale, în timp ce în orașele mai mici sunt preferate străzile principale. Vei avea nevoie de circa 16.000 – 25.000 RON pentru amenajarea magazinului și achiziționarea mărfurilor inițiale. Vei fi sprijinit de reprezentanții Cipo&Baxx în tot acest proces.

Partenerii noștri primesc gratuit materiale promoționale și insignele publicitare ale magazinului. Tot noi ne ocupăm și de derularea campaniilor publicitare naționale, la radio, pe panouri sau în reviste”, explică Erdal Celik, managerul de expansiune Cippo&Baxx. ”Hainele noastre sunt destinate femeilor și bărbaților care vor să iasă din tipare și să fie la curent cu ultimele trenduri din fashion. Stiliștii noștri se ocupă chiar și de vestimentația unor vedete. ”

 

Distribuie articolul

Comentează pe forum

2

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank