Două sandvișuri noi de la McDonald’s

La nivel mondial McDonald’s operează o rețea de peste 3.000 de restaurante în franciză.
Vineri
28.03.2014
Pentru fidelizarea și atragerea cât mai multor clienți, McDonald’s înnoiește regulat gama de produse din meniurile restaurantelor.
 

Chicken Tasty şi Chicken Hot sunt două sandvişuri noi de la McDonald’s, care se pot comanda în perioada 7 martie - 30 aprilie. „Ne place să ne surprindem clienţii cu produse noi şi gustoase. Suntem în permanenţă atenţi la nevoile lor şi dorim să le oferim experienţa unică McDonald’s în fiecare dintre cele 67 de restaurante. Chicken Tasty şi Chicken Hot sunt două sandvişuri excelente, create de McDonald’s şi alese de consumatori în România. Credem că înţelegerea locală este importantă în fiecare decizie pe care o luăm", a declarat într-un comunicat de presă Daniel Boaje, Director General McDonald’s România.

În același timp, în Elveția, McDonald’s a lansat cel mai scump hamburger din istoria companiei, care costă 12,31 dolari (9 euro). Este vorba despre The Prime, hamburger care a fost conceput în colaborare cu emisiunea culinară găzduită de bucătarul René Schudel. Clienții lanțului de restaurante au protestat însă împotriva prețului prea mare al produsului.

McDonald's este cel mai mare lanț de restaurante de tip fast-food din țara noastră și al doilea ca mărime din întreaga lume, după Subway. În România compania deține un total de 67 de restaurante (32 în București și 35 în restul țării), dintre care șapte sunt francize: în Bacău, Brașov, Arad, Galați și Suceava. La nivel mondial McDonald's operează o rețea de peste 3.000 de restaurante în franciză.

Cele mai importante brand-uri din piața de fast-food din România: McDonald's, KFC și Subway se dezvoltă în sistem de franciză. Franciza este însă o rețetă câștigătoare și pentru brand-urile mai mici, cum ar fi Quasi Pronti, prezent deja pe piața locală, dar și pentru brand-uri care sunt în căutarea unui master francizat pentru dezvoltarea rețelei, cum ar fi Elvis American Dinner sau Crazy Piramid Pizza. Găsești mai multe informații despre aceste branduri în catalogul nostru de francize.

 


Elena Cărăușu
ziarist
/4/
Vezi mai multe