Franciza FlorideLux înfloreşte în această primăvară

Lansarea oficială a FlorideLux Arad, din Piata Avram Iancu nr. 15, va avea loc în luna mai şi porneşte deja la drum cu un istoric de clienţi format, al florăriei Ema.
Luni
07.04.2014
FlorideLux Arad, cea de-a treia franciză a grupului de e-commerce FlorideLux România, îşi va deschide oficial porţile în luna mai.
 

Deţinătoarea noii francizei FlorideLux Arad este Emanuela Paizs, o tânără economistă cu experienţă de multinatională, care a părăsit mediul corporate imediat după naşterea primului copil. Ea  a ales calea antreprenoriatului cu florăria Ema, care a devenit între timp FlorideLux Arad.

"Acum 2 ani, după ce am născut primul copil, am luat şi hotărârea de a-mi clădi propria afacere. Cu timpul am realizat că pentru o dezvoltare sănătoasă am nevoie de un partener de business cu know how solid pe piaţa de floristica, pe care l-am găsit în FlorideLux. Aşa a luat nastere FlorideLux Arad, o afacere care va creşte şi se va impune prin calitate şi creativitate” , a declarat Emanuela Paizs, detinatoarea francizei FlorideLux Arad.

„Aradul are, pe lângă istorie şi farmec, o economie dinamică şi un comportament de consum educat, rafinat. Arădenii identifică şi apreciează calitatea, frumosul. Am găsit în Emanuela acel spirit antreprenorial necesar FlorideLux, dorinţa de a depăşi standardul într-o piaţa plafonată la clasicele buchete de flori. Am remarcat însă şi câţiva jucători locali care încearcă să facă altceva, iar asta ne dă un plus de încredere în piaţa arădeana”,  a declarat Marius Dosinescu, CEO şi fondator FlorideLux.

Potrivit CEO-ului FlorideLux, FlorideLux Arad oferă arădenilor aranjamente şi buchete de flori inedite, animale din flori, cadouri suprinzătoare si, cel mai important, servicii la cele mai inalte standarde de calitate. În plus, livrarile de flori FlorideLux Arad vor acoperi toata raza judeţului Arad.

Prima franciză FlorideLux a fost deschisă în Braşov, pe Str. Zizinului, nr. 3. Următoarele francize FlorideLux se vor deschide in curand in Cluj, Arad şi Piteşti.

Despre florăriile FlorideLux
Florăriile FlorideLux, cu o experienţă de peste 10 ani pe piata din România, oferă produse şi servicii de calitate, pentru: buchete şi aranjamente florale, cosuri cadou, aranjament flori funerare, cadouri business, concepte florale de anvergura, design profesional pentru Craciun si alte evenimente importante, cu livrare oriunde in Romania. Din iulie 2013, grupul FlorideLux s-a extins la nivel global, prin afilierea la 1800flowers.ro si alaturarea la cea mai mare retea de florarii din lume, Bloomnet, lucru ce permite si livrarea rapida de buchete oriunde in lume.


Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Franciza iubitorilor de animale

M-ar interesa detalii pentru județul Gorj. Mulțumesc!

1 Declaratii
Final 25.03.2021
Grupul Floria atacă piața B2B

Bună. Ma numesc Emilia. Am 44 de ani. Ma interesează o franciza ptr o florărie. Am avut o florărie deschisa în Rm Vilcea. Pe care am închis-o temporar... Vreau sa...

1 Declaratii
Final 14.12.2019
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015