2014-04-08

Carrefour dezvoltă rețeaua de franciză

Retailerul francez a anunțat intrarea a 3 magazine noi în rețeaua de franciză, toate în orașul Giurgiu.

Grupul Carrefour România anunță intrarea în rețeaua Express a trei noi magazine de proximitate operate în regim de franciză, în orașul Giurgiu: Express Sigma Centru, Express Sigma Șoseaua Alexandriei și Express Sigma Calea București. În acest moment, rețeaua numără 64 de magazine de proximitate „Express”, dintre care 10 unități în orașul Brașov, o unitate în Galați, trei unități în Giurgiu și 50 în București și Ilfov.

Franciza Carrefour Express se extinde in Bucuresti Fot. E.C.

Magazinele Express au peste 100 mp și însumează între 2.000 și 3.500 de produse.

Conceptul de franciză propus de către Carrefour România permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o rețea de magazine să păstreze, să administreze și să își dezvolte această afacere. Afacerea este în continuare condusă de către proprietarul acesteia care este asistat în gestionarea magazinului de către Carrefour România”, se arată într-un comunicat de presă al retailerului.

Carrefour operează în prezent în România 4 formate de magazine, cu un total de 169 de unitati: 25 hipermarketuri „Carrefour”; 79 supermarketuri „Market”; 64 magazine de proximitate „Express”; 1 website de comerț online: www.carrefour-online.ro

Nu doar Carrefour s-a axat pe dezvoltarea pe segmentul de proximitate. Rețeaua LaDoiPași, deținută de Metro numără peste 700 de parteneri și peste 800 de magazine deschise, Mega Image a anunțat un nou plan de expansiune, iar Profi a ajuns la 214 unități.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

3

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank