2014-04-10

JYSK deschide al doilea magazin din Bucureşti

Colosseum Retail Park va găzdui noul magazin al retailerului danez, oficialii companiei anunţând numeroase surprize pregătite pentru deschidere.

Retailerul danez de saltele, mobilier şi decoraţiuni JYSK deschide în data de 10 aprilie 2014 un nou magazin în Bucureşti. Situat în Colosseum Retail Park, noul sediu se întinde pe o suprafaţă de 1.200 de metri pătraţi.

JYSK Fot. JYSK Romania

JYSK este unul dintre cei mai mari distribuitori de plăpumi și saltele din Europa.

Primii 500 de clienţi ai noului magazin JYSK vor primi perne Billerbeck gratis. Cei care vor fi prezenţi în ziua deschiderii vor putea achiziţiona saltele cu reduceri de până la 57%, mobilier de grădina cu reduceri de până la 60%, perne cu reduceri de până la 65% şi multe alte produse la preţuri reduse.

În România JYSK operează în prezent 14 magazine şi are în plan să ajungă la o reţea de 100 de unităţi pe termen mediu.

Retailerul a intrat pe piaţa românească în 2007 prin magazine în franciză, iar în luna martie a anului 2013 a devenit proprietarul unităţilor din România şi Bulgaria, managementul celor două ţări fiind reunit într-un sediu central la Bucureşti.

Grupul fondat şi controlat de omul de afaceri Lars Larsen are peste 2.100 de magazine în 35 de ţări. Produsele comercializate în unităţile din România provin în mare parte din Danemarca, Polonia, China, Indonezia şi Vietnam, precum şi de la furnizori locali.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

2

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank