Franciza regelui Rock’n’Roll

Meniurile restaurantelor EAD conțin: burgeri, sandvișuri, New York pizza, înghețată și alte deserturi, toate preparate în fața clientului.
Vineri
11.04.2014
Un nou concept de restaurant american, cu o tematică legendară, vrea să intre prin franciză pe piața românească: Elvis American Dinner.
 

Elvis American Dinner (EAD) este un lanț de restaurante care s-a dezvoltat în Europa de Est și în Orientul Mijlociu. Restaurantele au un concept unic, dominat de o tematică deosebită, luxoasă, dedicată legendei muzicii Rock'n'Roll, Elvis Presley. Amprenta regelui Rock'n'Roll poate fi observată atât în decorul restaurantului, cât și în preparatele culinare și în ambianța muzicală, specifice culturii americane.

Primul restaurant EAD a fost deschis în anul 1974, în Israel. În 2009 brand-ul a apărut pe bulevardul principal al orașului Tbilisi, Georgia. Ulterior reprezentanții companiei au lansat un sistem de franciză pentru acest lanț de restaurante, iar în prezent caută un partener în România.

De-a lungul primului an de funcționare, Elvis American Diner (EAD) oferă servicii de consultanță de franciza pe teritoriul internațional de master francizat. Acest lucru asigură cea mai uniforma derulare a operațiunilor și astfel conceptul EAD va fi comercializat în mod eficient. În plus, oferim direcții suplimentare pentru dezvoltarea de programe de formare, împreună cu echipa de management”, au declarat reprezentanții Elvis American Dinner.

Dacă vrei să aduci acest concept în România, trebuie să găsești un spațiu de 50-400 mp și să pregătești 50.000 EUR pentru taxa de franciză. La investiția totală se adaugă 1.000- 1.500 EUR/mp. Mai multe informații despre franciza EAD găsești în catalogul nostru de francize.

 


Elena Cărăușu
ziarist
/4/
Vezi mai multe