Reduceri de mii de dolari la franciza FitCurves

FitCurves este cea mai mare rețea de fitness din lume dedicată femeilor.
Luni
14.04.2014
Prețul francizei FitCurves intră la apă în această primăvară. Reprezentanții companiei au lansat în România programul de discount ”Spring Promotion”.
 

FitCurves deține în țara noastră două locații deschise în sistem de franciză, ambele în București: una în Vitan și una în Ghencea. Reprezentanții companiei vor însă să-și mărească rețeaua de francizați din România și au lansat un program de discount pentru țara noastră. Astfel, prin ”Spring Promotion”, până pe 15 mai, taxa de franciză a fost micșorată cu 6.000 $ de la 28.000 $ la 22.000 $.

Pe termen mediu ne dorim să ajungem la un număr de 20 de centre FitCurves în România, operate de francizați. Un club de fitness este ideal pentru toate localitățile care au peste 20.000 de locuitori”, spune Miklós Forgács, Sales Manager FitCurves.

FitCurves este cea mai mare rețea de fitness din lume dedicată femeilor. Fondatorii lanțului de fitness, Gary și Diane Heavin, au creat în anul 1992 un program de 30 de minute care combină exercițiile fizice cu activitatea cardiovasculară, stimulată cu un echipament hidraulic. Trei ani mai târziu era deschisă și prima franciză FitCurves, iar în prezent, rețeaua numără 11.000 de cluburi de fitness, la care sunt înscriși peste un milion de membri.

Femeile din Europa Centrală și de Est sunt din ce în ce mai preocupate de felul în care arată, iar FitCurves vine în întâmpinarea dorințelor acestora”, spune Miklós Forgács. ”Ele au un program din ce în ce mai aglomerat: serviciul, educația copiilor, munca de acasă, iar programul nostru de 30 de minute poate fi inclus cu ușurință în activitățile zilnice. În momentul de față nu avem un competitor pe acest segment. ”

 


Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe