9 ani de experiență în domeniul frumuseții

BodyConcept oferă servicii de înfrumusețare estetică și de coafură (doar în saloanele de tipul A) care vizează persoane de toate vârstele care se confruntă cu probleme legate de sănătate și estetică.
Marţi
15.04.2014
Cifrele de afaceri ale rețelelor de franciză BodyConcept și DepilConcept au înregistrat creșteri impresionante în primul trimestru din 2014.
 

În aprilie, GrupoConcept a sărbătorit 9 ani de experiență în domeniul serviciilor de înfrumusețare. În cadrul petrecerii aniversare, care a reunit peste 250 de francizați BodyConcept și DepilConcept, au fost acordate premiile pentru cei mai buni francizați. ”Am sărbătorit și faptul că una dintre unitățile BodyConcept a atins pentru prima oară o cifră de afaceri mai mare de 50.000 EUR”, a declarat Alexandre Duque Lourenço, CEO BodyConcept & DepilConcept.

În anul 2013, cifra de afaceri a tuturor francizaților BodyConcept a crescut cu 21%, iar în primul trimestru al anului 2014 a crescut cu 31%. În ceea ce privește cifra de afaceri a francizaților DepilConcept, în anul 2013 aceasta a înregistrat o creștere de 3,5%, iar în primul trimestru din 2014 de 18%.

De asemenea, rețeaua BodyConcept a fost nominalizată la premiul ”Cea mai bună franciză din întreaga lume” (Florența, Italia) și este singurul brand străin listat în FMA Franchise Marketing Awards - Marketing Support.

Prezentăm și principalele direcții pentru 2014: calitatea, profesionalismul și încrederea”, spune Alexandre. ”Pentru că în 2014 vrem să creștem și mai mult!”.


Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe