Franchising.si, noul membru al familiei PROFIT system

Franchising.si - cel mai nou portal de idei de afaceri din portofoliul PROFIT system
Marți
29.04.2014
La începutul acestei săptămâni a fost lansat oficial portalul Franchising in Slovenia, al zecelea portal din grupul PROFIT system.
 

Portalurilor cu informații din piața francizei din regiunea Adriatică, Franchising.rs și Franchising.hr li s-a alăturat la începutul acestei săptămâni un nou portal de idei de afaceri: Franchising.si. Informații, știri, interviuri și analize din piața francizei vor fi publicate atât în limbile croată și sârbă, cât și în slovenă.

”Conținutul portalului din Slovenia va fi, de fapt, același cu al portalurilor din Croația și Serbia, cu modificările aferente fiecărei piețe în parte. Nu putem ignora faptul că aceste 3 țări aparțin aceleiași regiuni, care, per total este o piață mare. Similaritățile din țările care au alcătuit fosta Iugoslavie sunt evidente. Franchising.si le oferă cititorilor șansa să înțeleagă ce se petrece atât în piața de franciză din Slovenia, cât și în întreaga regiune. În același timp, monitorizăm dezvoltările globale pe piețeșe din Europa Centrală și de Est”, a declarat Igor Bogojević, director PROFIT system in regiunea Adriatică.

După modelul celorlalte portaluri, cititorii portalului din Slovenia vor avea ocazia să afle informații esențiale despre franciză, să fie la curent cu ultimele informații din acest domeniu atât din piața slovenă, cât și la nivel internațional, și să-și împărtășească părerile și experiențele pe forumul portalului.

”Misiunea noastră este să ajutăm la educarea publicului. În toate țările în care operăm, portalurile noastre sunt singurele surse de informare active și continue din piața francizei. Ne sună numeroși oameni care ne mulțumesc pentru că datorită portalurilor noastre au avut șansa să fie primii care află informații despre anumite afaceri, și, după aceasta, să vadă concret cum funcționează modelele de business ale acestora. Nu în ultimul rând, cititorii noștri au ocazia să învețe din experiențele pe care antreprenorii le împărtășesc cu noi”, punctează Igor Bogojević.

Din portofoliul PROFIT system, cea mai mare companie de consultanță în franciză din Europa Centrală și de Est, mai fac parte portalurile Franchising.pl (Polonia), Franchisig.cz (Cehia), Franchising.ua (Ucraina), Franchising.info.ro (România), Franchising.hu (Ungaria), Franchising.rs (Serbia), Franchising.hr (Croatia), Franchising.sk (Slovacia), Franchisinginfo.ru (Rusia).


Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe