Animatorii Stageman organizează diverse programe pentru clienții hotelurilor: lecții de dans pentru copii, face painting, laughter yoga diverse show-uri în timpul serii, gimnastică în piscină, activități sportive: volei pe plajă, tenis, fotbal, baschet, biliard.
Marţi
06.05.2014
Vrei să te alături unei rețele de franciză care promovează un stil de business combinat cu petreceri și multe călătorii?
 

Tot mai mulți turiști aleg hoteluri care oferă programe de divertisment în timpul sejururilor din concedii. Orice hotel respectabil are trecute la facilități programele de divertisment, fie că vorbim de spectacole oferite copiilor sau de diverse activități în care sunt implicați și adulții: aerobic în apă, cursuri de dans etc. Turismul este un domeniu care se va dezvolta întotdeauna. Te-ai gândit cum ar fi să ai o afacere în acest domeniu?

Stageman oferă servicii de divertisment celor mai mari lanțuri hoteliere din Europa. Compania a fost creată de polonezul Jakub B. Bączek, cunoscut drept un expert în programarea activităților pentru timpul liber, iar în prezent se bucură de succes în mai multe țări: Polonia, Spania, Jamaica, Tunisia, Grecia, Germania și Elveția. Stageman vrea să dezvolte conceptul prin franciză și în România și caută un partener dinamic, cu experiență în turism, care cunoaște limba engleză și care este dispus să transforme călătoriile într-un stil de viață.

Dacă vrei să te alături rețelei Stageman trebuie să fii pregătit să investești între 3.500 și 5.000 EUR. ”Prin încheierea acordului de franciză cu Stageman Group primești o companie gata făcută, construită bineînțeles pentru a avea succes”, arată reprezentanții companiei. Portofoliul Stageman cuprinde clienți de renume ca Walt Disney, Warner Bross, Neckermann, Play, Castrol, KIA, TVP 1, Thomas Cook.


Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe