2014-05-08

2plus2 egal 1800 euro

Școala de matematică 2plus2 caută francizați în mai multe țări din Europa. Condițiile de cooperare sunt aceleași în toate țările.

Rezultatele proaste obținute de liceenii români la examenul de Bacalaureat nu mai sunt o surpriză pentru nimeni. Dintotdeauna examenele la matematică ne-au mari dureri de cap. Astfel, școlile private au început să acorde o atenție sporită acestei materii. Odată cu creșterea popularității matematicii, mai multe rețele de școli private au început să ofere și licența pentru acest business, printre acestea numărându-se și Școala de Matematică 2plus2. Aici, lecțiile sunt susținute pentru grupuri de 5 persoane. Astfel, fiecare elev primește mult mai multă atenție decât în cadrul cursurilor zilnice de la școală. Poate o școală privată de matematică să schimbe rezultatele îngrijorătoare ale examenului de bacalaureat și de amitere la liceu? Noi zicem că da.

scoala de matematica 2+2, 2plus2 Fot. 2plus2 Scoala de Matematica

Sistemul de predare 2plus2 îmbină abordările clasice cu cerințele individuale ale fiecărui elev. Investiția într-un centru 2plus2 se ridică la 1800 euro.

În cazul școlilor de limbi străine, cursanții nu numai că își înșusesc o serie de cunoștințe, ci primesc un certificat la finalul programului. Astfel apare și fidelizarea clienților- elevii urmează cursurile pentru câțiva ani. Cum decurg însă lucrurile în cazul școlilor de matematică?

Unii elevi urmează cursurile doar pe parcursul anului școlar, iar după vacanța de vară, când se întorc la școală au din nou pribleme. Absolvenții de liceu își fac programul în funcție de perioada de timp pe care o mai au până la examenul final”, explică Marcin Kruszyński, directorul Grupului Educațional 2BLC, compania care dezvoltă rețeaua Școala de Matematică 2plus2.

Ce-i drept, am avea nevoie de ajutor să-i numărăm pe toți elevii care sunt înscriși la școlile 2plus2 din Europa. În ultimul an, noi francizați au apărut în Ucraina, Kazahstan și în Cehia. Școala de Matematică va începe anul școlar cu peste 40 de francizați.

Am analizat piața învățământului privat din Europa de Est și am considerat că merită să încercăm să ne dezvoltăm aici. Modelul nostru de business poate fi aplicat și în alte țări. Sistemul educațional din Cehia este similar cu cel din Ucraina, însă în Cehia ne-a fost mai greu să găsim un partener din cauză că aici examenele de matematică nu sunt obligatorii”, a adăugat Marcin Kruszyński.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

4

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank