Profit dintr-o înghiţitură

Investiţia totală într-o cafenea-brutărie BITE Bakery se ridică la aproximativ 55.000-65.000 EUR.
Luni
12.05.2014
Bite Bakery este un concept de fast- food care a strâns numeroşi clienţi prin produse neconvenţionale, preparate folosind materiale tradiţionale.
 

Prima brutărie- cafenea Bite Bakery a fost deschisă pe 13 februarie 2013, în Budapeste, la Nyugati Square. Afacerea a învins orice superstiţii şi a înregistrat profit încă din primele zile. Peste 11.000 de curioşi s-au delectat cu produsele Bite în prima lună. Ce i-a atras? Produsele proaspete şi delicioase, fără aditivi, create după ideile a doi antreprenori maghiari.

Anul trecut, compania a lansat şi un program de franciză în Ungaria şi în străinătate, iar recent a anunţat că este în căutare de francizaţi şi în România. Cei interesaţi de această afacere găsesc toate informaţiile necesare în catalogul nostru de francize.

„Primim cereri de franciză în fiecare zi, atât din piaţa maghiară, cât şi din străinătate”, spune Pólus András, managing director BITE. „În următorii 5 ani vrem să deschidem cel puţin 8 unităţi noi, în principalele oraşe din Ungaria, însă aşteptăm cu interes şi parteneri pentru pieţele internaţionale.”

Thermo Technologies Group, deţinătoarea  cafenelelor Bite Bakery, are o istorie de 30 de ani şi circa 220 de angajaţi, la care se adaugă încă 600 de angajaţi în regiune. Compania s-a dezvoltat în Europa Centrală şi de Est (Ungaria, România, Republica Ceha, Slovacia, Croatia, Serbia şi Austria) este una dintre cele mai importante în productia de catering şi echipamente frigorofice comerciale şi răcire/ dozare bere. Echipamentele din magazine Bite Bakery sunt fabricate de grup.


Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe