2014-05-13

H&M, un nou magazin în Militari Shopping

Retailerul suedez de îmbrăcăminte H&M a anunţat deschiderea unui nou magazin în centrul comercial Militari Shopping în data de 22 mai.

Militari Shopping a fost lansat în aprilie 2009. În prezent centrul comercial adăposteşte peste 60 de magazine. Printre brandurile de renume se numara Auchan, Decathlon, C&A, Humanic, Sephora, Jysk, Maxi Pet, Media Galaxy, Praktiker, Domo. Primul magazin H&M din România a fost deschis pe 25 martie 2011, la parterul centrului comercial AFI Palace Cotroceni din București.  În Capitală, H&M deţine un număr de 10 magazine, dintr-un număr total de 34 de locaţii deschise în ţară.

H&M

H&M ajunge la o reţea de 34 de magazine în România, odată cu inaugurarea noii locaţii din Militari Shopping.

Vânzările retailerului suedez H&M în România au crescut cu 41% în anul fiscal 2013, încheiat la 30 noiembrie, la 893 milioane coroane suedeze (101 milioane euro), scrie Mediafax. În această perioadă retailerul de îmbrăcăminte a deschis 9 magazine noi și ajuns la o rețea de 28 de unități. Printre orașele în care au fost deschise magazine H&M anul trecut se numără București, Ploiești, Baia Mare și Botoșani. Tot anul trecut, compania a inaugurat primul magazin stradal pe Lipscani în București și a extins suprafața unității din Afi Palace Cotroceni.

Compania H&M (Hennes&Mauritz) a fost fondată în anul 1947, în Suedia, şi este listată la NASDAQ OMX Stockholm. Retailerul suedez are peste 3.100 de magazine în peste 50 de pieţe, inclusiv magazine deschise în sistem de franciză, și peste 100.000 de angajați. Cea mai mare piață a grupului H&M este Germania, urmată de Statele Unite ale Americii, Marea Britanie și Franța.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

3

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank