2014-05-14

O nouă franciză Carrefour la Braşov

În acest moment reţeaua de franciză a retailerului francez numără 44 de magazine de proximitate „Express”.

Grupul Carrefour România anunță intrarea în rețeaua Express a unui nou magazin de proximitate operat în regim de franciză, în orașul Brașov: Express RostCom Saturn. În acest moment, rețeaua numără 44 de magazine de proximitate „Express”, dintre care 10 unități în orașul Brașov, o unitate în Galați, trei unități în Giurgiu, o unitate în Satu Mare și 29 în București și Ilfov.

Carrefour Express

Express RostCom Saturn se află pe Bulevardul Saturn nr. 31-34, Brașov, are o suprafață de 200 mp și însumează aproximativ 4.000 de produse

„Conceptul de franciză propus de către Carrefour România permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o rețea de magazine să păstreze, să administreze și să își dezvolte această afacere. Afacerea este în continuare condusă de către proprietarul acesteia care este asistat în gestionarea magazinului de către Carrefour România”, se arată într-un comunicat de presă al retailerului.

Carrefour operează în prezent în România 4 formate de magazine, cu un total de 150 de unitati: 25 hipermarketuri „Carrefour”; 80 supermarketuri „Market”; 44 magazine de proximitate „Express”; 1 website de comerț online: www.carrefour-online.ro

Metro a atacat segmentul de proximitate tot prin intermediul unei francize. Retailerul a lansat în martie 2012 franciza ”La Doi Pași”, un program destinat micilor comercianţi independenţi din comerţul tradiţional. La doi ani de la lansarea pe piață, peste 700 de comercianți au adoptat modelul de business LaDoiPași, prezent în toare județele din România.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

3

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank