2014-05-21

Reţeaua de magazine iStyle ajunge la Cluj

Unul dintre cei mai mari reselleri ai Apple pe piaţa locală, iStyle România, a inaugurat un nou magazin în vestul ţării.

Noua locaţie din Polus Center Cluj are o suprafaţă totală de 116 mp şi a necesitat o investiţie de 200.000 de euro. La inaugurare, clienţii au beneficiat de oferte speciale: reduceri de 15% la portabilele Apple de 13 inch și la toată gama de accesorii, 450 lei la tabletele iPad Air 16 GB. De asemenea, cei care se folografiau sau filmau în fața magazinului cu sigla iStyle au putut participa la un concurs ce a avut ca premiu un Macbook Air.

Apple Fot. iStyle Bucharest

iStyle Cluj oferă toată gama de produse Apple.

iStyle Cluj oferă toate produsele Apple de ultimă generaţie prezente pe piaţa din România. Printre acestea se numără MacBook Air, MacBook Pro, iMac, MacPro, orice versiune de iPod, iPad, sau iPhone.

În prezent, iStyle România deţine o reţea de patru magazine, dintre care trei în Bucureşti. În ceea ce priveşte distribuţia produselor Apple în ţara noastră, Apcom România este unicul distribuitor autorizat Apple. Printre reselleri autorizaţi se mai numără eMAG sau Noumax.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

3

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank