2014-05-29

O nouă franciză şi un nou concept Leonidas la Iaşi

Ion Codreanu, master francizor Leonidas în România, a mai deschis în franciză două ciocolaterii la Bucureşti şi una la Braşov.

Leonidas România deschide astăzi, la Iaşi, un concept care oferă o nouă experienţă în materie de ciocolată: Chocolate&Cafe. Aici se pot servi praline, băuturi pe bază de cafea şi ciocolată, dar şi îngheţată belgiană. Urmatoarele orase vizate pentru extinderea francizei Leonidas sunt Cluj Napoca şi Timişoara.

Leonidas se lanseza pe Calea Victoriei Fot. Larisa Baltă

Toate ciocolateriile Leonidas din lume se aprovizionează de la singura fabrică din Belgia – Bruxelles.

”După 5 ani pe piaţa din România, am decis să aducem acest brand cu o tradiţie de 100 de ani într-un oraş boem şi plin de tradiţie, la rândul său. S-au investit 40.000 de euro într-un spaţiu de 50 de metri pătraţi, amplasat pe cea mai importantă stradă pietonală din Iaşi, pentru a aduce ieşenilor un concept pe care îl merită şi de care ar trebui să se bucure în fiecare zi – Leonidas Chocolate & Cafe. Spaţiul beneficiază de locuri atât în interior, cât şi pe terasă, unde ieşenii şi turiştii pot savura specialităţile Leonidas”, a declarat Ion Codreanu, master francizor Leonidas în România.

Cu o istorie de 100 de ani, brandul Leonidas este numărul 1 în lume la vânzarea de ciocolată belgiană de calitate, cu peste 100 de sortimente de praline comercializate în peste 1400 de magazine din toată lumea.

Conceptul Leonidas a fost adus prin franciză în țara noastră. Ion Codreanu este unul dintre cei doi reprezentanți ai brand-ului în România. Antreprenorul deține propria ciocolaterie în Piața Dorobanti din Capitală și are doi parteneri francizați, în Piața Victoriei din Bucureşti și încă unul în Brașov.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

3

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank