Franciza care te poartă peste tot în lume

EXIMTUR este cea mai mare agenție de turism cu capital 100% românesc.
Vineri
30.05.2014
De-a lungul celor 21 de ani de existență, EXIMTUR și-a câștigat un renume atât în piața turismului, cât și în cea a francizei. Compania vrea sa deschida agenții francizate în toate orașele importante din țară.
 

Cand ne gândim la vacanțe, EXIMTUR este unul dintre primele nume care ne vin in minte. De când și-a deschis porțile în urmă cu 21 de ani, EXIMTUR și-a creat o imagine credibilă, de companie serioasă și sigură, ce oferă clienților săi un nivel ridicat al serviciilor și pachetelor turistice. În această perioadă, peste două milioane de turişti si 2500 de clienți corporate au ales serviciile EXIMTUR și au călătorit în 100 de ţări, adică în mai mult de jumătate din statele recunoscute oficial pe glob. Anul 2011 a marcat un eveniment important în istoria companiei și o veste extraordinară pentru noi, cei care activăm în piața francizei. EXIMTUR a lansat Programul Național de Francizare EXIMTUR, iar în prezent are deja 12 francize deschise în țară.

„Noi considerăm programul de franciză ca fiind unul de succes și dorim să-l continuăm în anii următori, având ca target deschiderea de companii de călătorii sub brand-ul EXIMTUR în toate orașele importante din România. Selecția partenerilor este foarte atentă și minuțioasă deoarece ne dorim parteneri de calitate, pe termen lung, într-un program ce și-a dovedit eficacitatea și rezultatele. Suntem mulȚumiți de partenerii francizați, îi sprijinim și îo motivăm să depună eforturi în creșterea volumului de vânzări și a pregătirii personalului de specialitate. Suntem fericiți ca fac parte din marea familie EXIMTUR, iar mulțumirea lor o reprezintă aprecierile clienților și creȘterea afacerii de la un an la altul”, a declarat pentru Franchising.info.ro, Radu Hriniuc, director vanzari EXIMTUR

Daca ai experiență de minimum 3 ani in turism, esti pasionat de acest domeniu și ai pus deoparte aproximativ 10.000 EUR, franciza EXIMTUR este potrivita pentru tine. Reprezentantii companiei ofera multe beneficii partenerilor. Mai multe informații despre acestea găsești pe larg în catalogul nostru de francize. Taxa de intrare in franciza EXIMTUR este de 2000 EUR platibilă o singura data la semnarea contractului, iar redeventa anuala este de 500 EUR.

De ce EXIMTUR? Motivele sunt usor de identificat. Brand-ul este puternic, cunoscut la nivelul intregii tari, iar clientii companiei sunt extrem de multumiti de nivelul ridicat al serviciilor si pachetelor turistice. Criza economica si numeroasele provocari ale pietei de turism, cum ar fi contextul politic nefavorabil, tendinta turistilor de a-si rezerva singuri biletele de avion si cazarile pe internet, mediul concurential neloial prin nefiscalizarea activitatii, au fost depasite cu brio de companie. “EXIMTUR a făcut față cu brio tuturor acestor provocări, pregătind strategii si programe de dezvoltare, solutii alternative, a investit in produse informatice si pregatirea agentilor astfel incat serviciile si consultanta de specialitate oferite clientilor sa ramana un etalon in industrie”, spune Radu Hriniuc.

Despre EXIMTUR
EXIMTUR este cea mai mare agenție de turism cu capital 100% românesc. În anul 2011, compania a lansat programul național de franciză, iar până în prezent rețeaua agențiilor de turism s-a extins, cuprinzând pe lângă cele 15 agenții proprii și 12 agenții francizate în orașele București, Brașov, Craiova, Galați, Brăila, Iași, Mediaș, Pitești, Târgu-Mureș, Alba Iulia și Bistrița.

 

 


Elena Cărăușu
ziarist
/4/
Vezi mai multe