Început de vară promițător pentru Grupo Concept

Body Concept oferă servicii de înfrumusețare estetică și de coafură care vizează persoane de toate vârstele care se confruntă cu probleme legate de sănătate și estetică.
Luni
09.06.2014
Deținătorul francizelor BodyConcept și DepilConcept a semnat contracte cu noi parteneri în Marea Britanie și în Italia.
 

Este binecunoscut succesul de care se bucură la nivel internațional francizele BodyConcept si DepilConcept. După ce s-au dezvoltat în țări ca Portugalia, Cape Verde, Brazilia, Polonia, Republica Cehă și Slovacia, reprezentanții companiei au anuntat semnarea unor contracte cu parteneri din Marea Britanie și Italia. Investiția pentru deschiderea unei francize în aceste zone porneste de 23.000 euro. Licențele master sunt valabile atât pentru aceste două țări cât și pentru America de Sud, Europa, Asia, Africa.

Body Concept oferă servicii de înfrumusețare estetică și de coafură care vizează persoane de toate vârstele care se confruntă cu probleme legate de sănătate și estetică : celulită, obezitate, acumulare de grăsimi, pierderea tonusului muscular, dureri articulare, probleme cu circulația sangvină și piele îmbătrânită și cu riduri.

DepilConcept este o rețea de saloane profesionale de înfrumusețare care oferă servicii complete și inovatoare pentru îndepărtarea permanentă a părului nedorit prin metode revoluționare de fototerapie Flash la prețuri accesibile. DepilConcept își propune să distrugă mitul care susține că epilarea eficientă și definitivă este un serviciu de lux pe care numai anumite persoane și-l pot permite.

Reprezentanții celor două concepte caută parteneri și în România, unde oferă atât licenţă de master, cât şi doar de franciză. Pentru deschiderea unei francize BodyConcept ai nevoie de circa 50.000 EUR, în timp ce pentru licența DepilConcept sunt necesari între 23.000- 30.000 EUR.

Partenerii DepilConcept și BodyConcept trebuie să aibă spirit antreprenorial și inițiativă, abilități de organizare și învățare, calități în managementul resurselor umane și să fie atrași de domeniul esteticii și înfrumusețării.


Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe