Dacă vrei să-ți deschizi un centru Skinial ai nevoie de un spațiu de minimum 15 metri pătrați.
Marţi
10.06.2014
Skinial este o metodă sigură prin care poți scăpa de tatuaje. Brandul vrea să intre prin franciză și în România.
 

Tatuajele au apărut ]n urmă cu mii de ani. La început au fost folosite pentru a marca funcția unui individ într-un trib. Cu trecerea timpului însă oamenii au început să le utilizeze ca pe o formă de artă și să-și marcheze anumite zone ale corpului. Definitiv. Sau aproape definitiv. Un delfin, un fluture, un cap de schelet, un citat, o cruce și câte și multe alte modele acoperă gleznele, brațele, umerii sau întregul corp al celor mai curajoși dintre noi care s-au lăsat înțepați pentru a-și satisface dorința de a avea un tatuaj. Ce faci totuși dacă tatuajul pe care l-ai vrut cu ardoare nu-ți mai place? În prezent există metode pentru înlăturarea acestora, însă sunt foarte dureroase, lasă cicatrici și pot afecta organismul uman. Skinial vine cu o nouă soluție pentru îndepărtarea tatuajelor, fără folosirea laserului.

Prin intermediul unor tratamente, Skinial îndepărtează tatuajele în câteva ședințe. Procesul este sigur și nu are efecte nocive asupra sănătății sau a pielii. ”În centrele Skinial îndepărtăm tatuajele fără laser prin intermediul unui lichid fiziologic, natural care are proprietatea de a îndepărta culoarea. Este o metodă mult mai puțin dureroasă decât tatuarea în sine”, arată reprezentanții companiei.

Skinial vrea să se dezvolte prin franciză și în România, iar în prezent este în căutare de parteneri. Dacă vrei să-ți deschizi un centru Skinial ai nevoie de un spațiu de circa 15 metri pătrați. Acesta poate fi o cameră a unui apartament sau a unei clinici cosmetice. Reprezentanții companiei recomandă evitarea spațiilor stradale întrucât persoanele care doresc să-și înlăture tatuajele cer discreție.

Skinial poate fi profitabil și ca un serviciu suplimentar al unei clinici de înfrumusețare, dar poate fi văzut și ca un start-up de succes, sau, de ce nu, ca un al doilea job al unui antreprenor.

Taxa de franciză va fi calculată în urma discuţiilor purtate cu viitorul partener (master francizatul). Jumătate din taxa pe care o vor plăti francizaţii reţelei va reveni master francizatului. Master francizatului îi este asigurată exclusivitate teritorială și i se oferă dreptul de a vinde franciza pentru 10 ani. Mai multe informații despre franciza Skinial găsești în catalogul nostru de franciză.

Cele mai multe persoane renunță la tatuajul permanent fie din cauză că s-au obișnuit cu cel vechi, fie din dorința de a aduce ceva nou în viața lor. Bineînteles că această alegere are și un substrat psihologic, întrucât, odată cu dezvoltarea individului, gusturile se schimbă, personalitatea capătă un alt contur, caracterul se formează având la bază alte principii decât cele prezente când și-au aplicat tatuajul. Majoritatea celor care doresc să renunțe la tatuajul permanent își exprimă de fapt involuntar dorința de a rupe legătura cu trecutul și de a-și accepta evoluția pe plan personal.


Elena Cărăușu
ziarist
/4/
Vezi mai multe