Primul magazin modular din sud-estul Europei

Primul magazin modular are o suprafata totala de 327mp, cu o sala de vanzari de 200 mp.
Joi
12.06.2014
Noul concept inaugurat de Profi la Sighișoara face ca magazine în format ideal să poată fi deschise în imediata vecinătate a cumpărătorilor.
 

“Ne aflam in fata unei revolutii in retail: am creat o noua tehnologie prin care vom putea ridica magazine cu format ideal in locuri pana acum inaccesibile retailului modern,” a declarat Pawel Musial, directorul general al PROFI Rom Food. “Noutatea absoluta este ca aceasta tehnologie ne permite nu doar sa construim  magazine aproape oriunde, ci si sa le marim sau sa le micsoram in functie de nevoi intr-un timp foarte scurt. ”

De exemplu, un magazin amplasat intr-o zona unde numarul clientilor ajunge sa se dovedeasca insuficient pentru operare profitabila la marimea actuala, nu va mai trebui inchis, ci doar redimensionat in concordanta cu puterea de cumparare a zonei.  Astfel, in conditii benefice atat pentru ei, cat si pentru PROFI, cumparatorii de acolo nu vor mai fi lipsiti de vecinatatea unui magazin modern.

“Apreciem in mod deosebit faptul ca primul astfel de magazin modern se construieste la Sighisoara, orasul unde istoria si ideile noi, revolutionare se imbina atat de armonios,” a declarat Primarul municipiului, Ioan Dorin Danesan.

O astfel de unitate va putea fi si marita daca se va dovedi necesar, iar datorita avantajelor sale evidente, putem anticipa ca noul concept romanesc se va extinde puternic atat in cadrul retelei PROFI din tara, cat si in retelele altor retaileri din Romania si din strainatate.

“Un magazin modular se construieste de la zero in doua pana la patru saptamani, ceea ce il face deosebit de atractiv si din perspectiva chiriilor ridicate care trebuie platite oricum chiar din momentul preluarii terenurilor,” a aduagat Gaetan Pacton, directorul de dezvoltare al magazinelor PROFI.

Primul magazin modular este amplasat la Sighisoara, pe Str. Rozelor nr.1 a., intr-o zona pana acum inaccesibila retailului modern, pe locul unei foste piete de cartier. El are o suprafata totala de 327mp, cu o sala de vanzari de  200 mp.

Avand 227 de magazine si peste 5500 de angajati, PROFI este cel de al doilea mare retailer din Romania, tintind sa ajunga la aproximativ 400 de magazine in urmatorii ani.

 

 


Elena Cărăușu
ziarist
/4/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

KFC și Pizza Hut merg la munte

O sa le meagra bine sigur. Multa bafta!_________________________________Steve WorksPizzeria Napoli

4 Declaratii
Final 04.07.2015
Franciza Express se extinde și în afara Bucureștiului

Provincia a ramas de izbeliste...umblam ca bezmeticii dupa un loc de munca si cu sanse minime

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Retailerii cu cele mai multe reclame în perioada Paştelui

Nu ma asteptam ca Metro sa fie cap de lista la reclame...

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca romanii s-ar intoarce acasa.Toti si-ar dori dar aici ce sa faca?

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Numai cand privesti fotagrafia atasata si papilele gustative o iau razna...Cui nu i plac dulciurile?

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Inutil sa adaug ploaia torentiala din cavitatea bucala...minunat ca apar si alte produse pentru ca numarul celor  "dulci" (medical) din pacate este in crestere

3 Declaratii
Final 08.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Romanii stiu sa sarbatoreasca si fara dulciuri nu ar mai fi sarbatoare...fara cozonac este imposibil sa sarbatoresti Sfintele sarbatori pascale

3 Declaratii
Final 07.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca pe langa piata de desfacere am fi si producatori de orice...ceva care sa ne dea un raspuns la intrebarea:ce lasam in urma noastra ?

4 Declaratii
Final 27.04.2015