Primul restaurant Subway drive-thru din România

Noul Subway drive thru este amplasat într-o locaţie strategică, la intrarea pe autostrada Sibiu-Nădlac, una dintre cele mai importante autostrăzi, cu un trafic ce depăşeşte un million de autovehicule zilnic.
Duminică
29.06.2014
Cel mai mare lanț de restaurante din lume deschide primul restaurant drive-thru din țara noastră, la Sibiu, în parteneriat cu Petrom.
 

Noul restaurant, al 20-lea restaurant al companiei americane de pe piaţa locală, este deschis în cadrul staţiei Petrom Veştem de la intrarea în oraşul Sibiu şi este a doua unitate deschisă în oraş şi primul de tip drive-through din ţară.

"Din dorinţa de a simplifica drumurile clienţilor noştri şi a economisi timpul petrecut în trafic, ne-am gândit să le oferim o gustare, la pachet cu alimentarea cu combustibil a autovehiculului. Personalul restaurantului a fost selectat în urma unui proces riguros de testareşi este pregătit să onoreze un număr mare de comenzi într-un timp record, pentru a veni în sprijinul celor care îşi petrec o mare parte din zi în trafic", a declarat într-un comunicat de presă Andrei Trifan, development Agent Subway Romania.

Restaurantul are o suprafaţă de 160 metri pătraţi şi are capacitatea să asigure servirea a peste 64 persoane zilnic. "Restaurantul este amplasat într-o locaţie strategică, la intrarea pe autostrada Sibiu-Nădlac, una dintre cele mai importante autostrăzi, cu un trafic ce depăşeşte un million de autovehicule zilnic. Inaugurarea noului restaurant marchează al 20-lea restaurant Subway din România şi urmăreşte ruta internaţională de dezvoltare a reţelei de restaurante, care în curând va depăşi 42.000 de restaurante deschise la nivel mondial", se menţioneză în comunicatul de presă.

Primul restaurant Subway din România a fost deschis în 2012, în Bucureşti, reţeaua având acum unităţi în Cluj, Timişoara, Iaşi, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Suceava şi Sibiu.

Romania este țara cu numărul 100 a lantului de restaurante de tip fast food Subway QSR. Până la finalul anului 2015, lanțul de fast-food urmărește deschiderea a 40 de restaurante pe piața locală. Subway deține peste 39.000 de restaurante în 102 țări, fiind cel mai mare lanț de restaurante fast food din lume în sistem de franciză. În 2010, rețeaua Subway a fost declarată franciza #1 în întreaga lume de către prestigioasa revistă "Entrepreneur" în topul "Franciza 500". Este pentru a 17-a oară când SUBWAY® este pe primul loc în acest clasament în ultimii 22 de ani.

 


Elena Cărăușu
ziarist
/4/
Vezi mai multe