2014-07-02

Vodafone îşi extinde operaţiunile în România

Compania a inaugurat la Bucureşti un centru de servicii şi suport IT care va deservi mai multe divizii ale operatorului de telefonie din Marea Britanie, Germania, Spania, Italia şi Irlanda.

Pentru dotarea şi tehnologizarea centrului, precum şi pregătirea noilor angajaţi din România, investiţia a fost estimată la 6,25 milioane de euro.

Vodafone NewsRoom Fot. VodafoneNewsRoom.ro

Compania de telefonie mobilă va angaja 2.000 de persoane în noul centru de servicii şi suport IT.

Prezent la eveniment, şeful Guvernului a spus că până la sfârşitul anului 2014 în centru vor lucra 750 de persoane, urmând ca în următorii doi-trei ani numărul acestora să crească la 2.000. Compania de telefonie mobilă îşi propune să angajeze atât absolvenţi de studii superioare, cât şi studenţi.

Pe de altă parte, reprezentanţii companiei au menţionat că Vodafone va continua să-şi extindă operaţiunile, iar deschiderea noului centru nu înseamnă reducerea numărului de angajaţi în alte locaţii.

În primele trei luni ale anului 2014, Vodafone număra 19 magazine deschise în sistem de franciză localizate în București, Iași, Cluj, Arad, Fălticeni, Piatra Neamț, Mediaș, Sighișoara, Bistrița, Vișeul de Sus, Zalău, Uricani, Comarnic, Caracal, Mizil și Târgu Mureș.

Programul de Franciză Vodafone este un model de business ce îmbină experiența de retail Vodafone cu antreprenoriatul partenerilor de franciză. Magazinele din acest sistem au aceleași standarde de imagine și calitate a serviciilor ca și magazinele Vodafone.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

3

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank