2014-07-14

Franciza Lem’s a ajuns la Onești

Orașul Nadiei a primit un nou brand de mobilă care va concura cu producătorii locali de mobilă, dar și cu nume mari ca Staer.

Noul magazin Lem's, deschis la finalul lunii iunie, are o suprafață de 1200 metri pătrați și se află la ieșirea dinspre Onești spre Bacău. Producătorul Lemet marșează pe o strategie de dezvoltare pe termen mediu și lung bazată pe producția de mobilă personalizată. Pentru asta însă a fost nevoie de deopotrivă de dezvoltarea gamei de produse, de care se leagă direct investițiile din fabrică, dar și de extinderea rețelei de magazine Lem's, în care producătorul își vinde produsele.

Franciza Lem's a ajuns la Onesti Fot. Lem's

"Strategia de business pentru 2014 se bazează în continuare pe extinderea reţelei de magazine, dar ne vom concentra mai mult pe lansarea de noi produse", a declarat într-un interviu acordat Bursa, Alexandru Rizea, proprietarul fabricii Lemet.

În anul 2013, compania a investit peste 12 milioane lei pentru deschiderea noilor magazine, în prezent reţeaua depăşind 100 unităţi, incluzând partenerii Lemet. Suprafaţa totală de retail, la nivelul întregii ţări, este de peste 65.000 mp.

Compania Lemet – marcă 100% românească, deține cea mai extinsă rețea națională de mobilier – magazinele Lem’s, având: 65.000 mp de expunere, 1.400 de angajați, 17 programe distincte de mobilier, ofertă complexă de tapițerie și o gamă diversificată de produse complementare – saltele, electrocasnice, mese și scaune, așternuturi.

Fabrica Lemet are o experiență de peste 20 de ani în producerea de mobilier destinat uzului casnic, având o capacitate anuală de 3,5 mil. de panouri prelucrate de tip PAL, halele industriale acoperind o suprafaţă de peste 35.000 mp.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

2

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank