2014-07-17

Mega Image introduce sistemul de livrare la domiciliu

Din iulie, toate preparatele din magazinul Mega Image - AB Cool Food - pot fi livrate la domiciliu de catre toti consumatorii din Bucuresti si judetul Ilfov.

“Prin lansarea serviciului de livrare la domiciliu pentru magazinul nostru AB Cool Food dedicat produselor congelate, completam si mai bine experienta pe care o oferim consumatorilor nostri, aceea de a pregati acasa o masa delicioasa dintr-o varietate de produse usor si rapid de pregatit, folosind mai mult timp in beneficiul propriu. Pana in prezent, conceptul nostru de magazin si varietatea de produse congelate de calitate pe care le oferim au fost foarte bine apreciate de consumatori si vom continua sa ne apropiem si mai mult de acestia prin cea mai buna oferta si servicii.” a declarat  Xavier Piesvaux, director general Mega Image Romania.

AB Cool Food Fot. AB Cool Food

Zonele de livrare pentru produsele din magazinul Mega Image - AB Cool Food sunt: Bucuresti, Chitila, Mogosoaia si zona Pipera-Tunari.

Pentru a putea comanda mancare congelată de la AB Cool Food, clienţii trebuie sa intre pe site-ul magazinului, unde îşi pot selecta produsele dintr-un catalog virtual. Ulterior, ei trebuie sa completeze un formular  sau sa sune la magazin pentru a li se prelua comanda. Plata se face cash, la livrare, clientii avand posibilitatea de a primi alimentele comandate in aceeasi zi sau in ziua următoare. Se poate alege si intervalul orar în care se poate primi comanda.

Pentru comenzile cu o valoare totala de pana la 300 de lei, costul de livrare este de 10 lei pe comanda. Pentru comenzile care depasesc suma de 300 de lei, livrarea este gratuita. In acest moment, zonele de livrare sunt: Bucuresti, Chitila, Mogosoaia si zona Pipera-Tunari. 

Segmentul cumparaturilor online a fost atacat de alti doi retaileri importanti din Romania. Este vorba despre Carrefour si Cora care detine propriile magazine online. Comenzile celor 2 retaileri pot fi facute tot doar in Bucuresti si in cateva zone situate in apropierea Capitalei.

Despre Mega Image

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde in prezent 319 de magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara, sub marcile Mega Image (172), Shop&Go (146), AB COOL FOOD (1). Mega Image isi propune sa ofere consumatorilor, in fiecare zi, servicii de calitate si o gama de produse hranitoare, sanatoase si sigure, la preturi accesibile. Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer international infiintat in 1867 in Belgia ce opereaza in prezent pe trei continente.


 

Distribuie articolul

Comentează pe forum

3

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank