2014-07-23

Starbucks mizează pe angajaţii marilor companii

O nouă cafenea Starbucks va fi deschisă în complexul de birouri Novo Park din nordul Capitalei. Noua locaţie este a zecea unitate de pe piaţa locală şi a opta din Bucureşti.

Noul Starbucks, cu o suprafaţă de 200 de metri pătraţi, se adresează angajaţilor din zona Pipera. Novo Park este format din şapte clădiri de birouri, cu o suprafaţă de aproximativ 75.000 mp închiriabili şi cuprinde 1.100 de locuri de parcare. Aici lucrează circa 8.000 de angajaţi ai unor companii precum HP, Mondelez, Garanti sau UniCredit.

Starbucks

Starbucks continuă extinderea pe piaţa românească.

Starbucks deține peste 20.000 de cafenele în 65 de țări din întreaga lume. Brand-ul este operat în sistem de franciză pe piața locală, din anul 2007, de către compania grecească Marinopoulos.

În prezent, dacă vrei să bei o cafea de la Starbucks în România, poți alege una dintre unitățile din București: Plaza România, București Mall, Băneasa Shopping City, America House, AFI Palace Cotroceni, sau poți merge în Cluj-Napoca, Timișoara sau Brașov.

Dintre competitorii Starbucks de pe piața românească, enumerăm Turabo Cafe, CreamCaffe, ViaCaffe, Coffeeright, Gloria Jean's.

 

Distribuie articolul

Comentează pe forum

3

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank