2014-07-25

Rompetrol va moderniza 90 de stații de alimentare

Rompetrol Downstream, membră a KMG International, a modernizat în primele 7 luni din acest an, 38 de stații de distribuție carburanți.

Schimbarea presupune înlocuirea elementelor de identitate vizuală cu noul logo Rompetrol, precum și lucrari exterioare. Până la sfârșitul anului 2014 vor fi finalizate lucrările la alte 52 de benzinării, inclusiv modernizarea a 20 de magazine din cadrul stațiilor, o investitie totală estimată la peste 18 milioane USD.

Grupul Rompetrol, prin compania Rompetrol Downstream, lansează noul concept al staţiilor de distribuţie carburanţi, în urma finalizării lucrărilor de modernizare a benzinăriei situate în localitatea Otopeni. Fot. Rompetrol

Rompetrol deține în Republica Moldova peste 50 de staţii de distribuţie în sistem de franciză.


Ne dorim ca prin îmbunătățirile pe care le aducem să continuăm modelul dinamic și inovator al companiei, de a identifica și oferi clienților servicii și produse variate, într-un ambient modern. Produsele de calitate obținute în cadrul rafinăriei Petromidia vor fi distribuite în cadrul conceptului premium care va fi regăsit în întreaga rețea Rompetrol, precum și în 15 stații noi, în perioada următoare.” a declarat Cătălin Dumitru, vicepreședinte al KMG International.

Început în 2013, acest program de modernizare a întregii rețele de distribuție constă în înlocuirea cu noul logo Rompetrol a elementelor de reprezentare a companiei, precum și o reorganizare a spațiului interior care presupune o arhitectură modernă și utilizarea unor materiale și finisaje de calitate.

Stațiile alese pentru modernizare sunt cele poziționate pe rutele importante, precum și cele care oferă proximitate maximă clienților.

Principalele orașe unde au fost modernizate aceste stații sunt București, Constanța, Brașov, Arad, Craiova, Bacău, Ploiești, precum și cele situate pe autostrada Soarelui, 4 stații LITRO, aflate la km 88 și 139.

În România, compania operează peste 750 puncte de distribuţie carburanţi, 230 de staţii distribuţie GPL auto, 9.000 de puncte de distribuţie butelii şi 3 staţii de îmbuteliere GPL la Constanţa, Arad şi Bacău.

În Republica Moldova, Rompetrol deține peste 50 de staţii de distribuţie în sistem de franciză și 4 staţii proprii, situate în nordul ţării, care comercializează exclusiv autogaz, cât şi capacităţi de stocare la Târnova.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

3

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank