2014-08-11

Vestimentaţia din New York ajunge în Băneasa Shopping City

Retailerul vestimentar Brooks Brothers deschide în septembrie primul magazin din România, în Băneasa Shopping City.

Magazinul va fi operat de LT Apparel România, un joint venture între FF Group România, subsidiară a grupului internaţional Folli Follie şi compania grecească LT Apparel.

Brooks Brothers Fot. Brooks Brothers

Brooks Brothers este cel mai vechi retailer de îmbrăcăminte pentru bărbaţi din SUA, având sediul pe Madison Avenue din Manhattan, New York.

Compania nou-creată are un capital social în valoare de 500.000 euro şi este deţinută în proporţie de 51% de LT Apparel din Grecia şi 49% de FF Group România.

Compania FF Group România, parte a Folli Follie Grecia (FF Group), deţine la nivel naţional o reţea de magazine, dintre care magazine de tip monobrand (Nike, Folli Follie, Calvin Klein Jeans), magazine multibrand (Collective, _kix), şi magazine tip outlet, informează Mediafax.

Compania LT Apparel din Grecia deţine drepturile de distribuţie şi promovare a brandului Brooks Brothers în Grecia, Cipru, ţările balcanice şi Principatul Monaco. Începând din anul 2008, compania a dezvoltat o reţea de 15 puncte de vânzare Brooks Brothers în Grecia şi Principatul Monaco.

Brooks Brothers, fondată în anul 1818 în New York de către Henry Sand Brooks, operează în prezent peste 500 de magazine în 17 ţări din lume şi acoperă linii complete atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei şi copii. Produsele retailerului vor fi disponibile din toamna acestui an şi în magazinele Collective.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

2

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank