2014-08-18

Salate a la Chef Nicolai Tand în restaurantele McDonald’s

McDonald’s a lansat recent, la restaurantul din Piaţa Romană, noua colecţie de Salate a la Chef Nicolai Tand.

Salatele a la Chef au fost create pentru clientii restaurantelor McDonald’s care isi doresc sa se bucure de o masa usoara si gustoasa, preparata din ingrediente bune si o reteta speciala.

McDonald’s România Fot. McDonald’s România

McDonald’s deţine 67 de restaurante în 21 de oraşe din România şi primeşte zilnic peste 150,000 de clienţi.

"O idee bună rămâne doar o idee dacă nu ai interlocutorul potrivit, forţa de a o implementa şi un proces de inovaţie în centrul căruia se găseşte consumatorul. Eu ma bucur să văd cum o idee bună a devenit realitate din colaborarea între McDonald’s şi Chef Nicolai, pe care acum l-aş numi mai degraba prieten. Multumesc Nicolai!" , a declarat Daniel Boaje, directorul general al McDonald’s România, la evenimentul de lansare a Colecţiei de Salate a la Chef Nicolai Tand.

Salata Bistro este o salată cochetă cu şuncă, brânză şi ou, perfectă cu sos Vinaigrette. De asemenea, Salata Greek este o salată însorită, cu brânză, roşii cherry şi măsline, ideală cu ulei de măsline şi oţet balsamic. Ultima din colecţie, Salata Tuna este ca o vacanţă, cu ton, porumb şi ou, desăvârşită cu sos Vinaigrette.

"Cred ca oricine si-ar dori sa colaboreze cu un brand de talia McDonald’s. Eu gatesc mancare folosind ingrediente bune si dragoste. Ingredientele le-am luat acum de la McDonald’s si sunt mandru sa semnez aceasta colectie de Salate a la Chef", spune Chef Nicolai Tand despre colaborarea cu restaurantele McDonald’s in Romania.

McDonald’s este cea mai importantă companie din domeniul restaurantelor cu servire rapidă, care a deschis primul restaurant în România în anul 1995. În prezent, compania deţine 67 de restaurante în 21 de oraşe şi primeşte zilnic peste 150,000 de clienţi. McDonald’s are peste 4,000 de angajaţi în Romania. Investitia McDonald’s in România depăşeşte 600 de milioane de lei.


 

 

Distribuie articolul

Comentează pe forum

2

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank