Salate a la Chef Nicolai Tand în restaurantele McDonald’s

McDonald’s deţine 67 de restaurante în 21 de oraşe din România şi primeşte zilnic peste 150,000 de clienţi.
Luni
18.08.2014
McDonald’s a lansat recent, la restaurantul din Piaţa Romană, noua colecţie de Salate a la Chef Nicolai Tand.
 

Salatele a la Chef au fost create pentru clientii restaurantelor McDonald’s care isi doresc sa se bucure de o masa usoara si gustoasa, preparata din ingrediente bune si o reteta speciala.

"O idee bună rămâne doar o idee dacă nu ai interlocutorul potrivit, forţa de a o implementa şi un proces de inovaţie în centrul căruia se găseşte consumatorul. Eu ma bucur să văd cum o idee bună a devenit realitate din colaborarea între McDonald’s şi Chef Nicolai, pe care acum l-aş numi mai degraba prieten. Multumesc Nicolai!" , a declarat Daniel Boaje, directorul general al McDonald’s România, la evenimentul de lansare a Colecţiei de Salate a la Chef Nicolai Tand.

Salata Bistro este o salată cochetă cu şuncă, brânză şi ou, perfectă cu sos Vinaigrette. De asemenea, Salata Greek este o salată însorită, cu brânză, roşii cherry şi măsline, ideală cu ulei de măsline şi oţet balsamic. Ultima din colecţie, Salata Tuna este ca o vacanţă, cu ton, porumb şi ou, desăvârşită cu sos Vinaigrette.

"Cred ca oricine si-ar dori sa colaboreze cu un brand de talia McDonald’s. Eu gatesc mancare folosind ingrediente bune si dragoste. Ingredientele le-am luat acum de la McDonald’s si sunt mandru sa semnez aceasta colectie de Salate a la Chef", spune Chef Nicolai Tand despre colaborarea cu restaurantele McDonald’s in Romania.

McDonald’s este cea mai importantă companie din domeniul restaurantelor cu servire rapidă, care a deschis primul restaurant în România în anul 1995. În prezent, compania deţine 67 de restaurante în 21 de oraşe şi primeşte zilnic peste 150,000 de clienţi. McDonald’s are peste 4,000 de angajaţi în Romania. Investitia McDonald’s in România depăşeşte 600 de milioane de lei.


 

 


Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

KFC și Pizza Hut merg la munte

O sa le meagra bine sigur. Multa bafta!_________________________________Steve WorksPizzeria Napoli

4 Declaratii
Final 04.07.2015
Franciza Express se extinde și în afara Bucureștiului

Provincia a ramas de izbeliste...umblam ca bezmeticii dupa un loc de munca si cu sanse minime

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Retailerii cu cele mai multe reclame în perioada Paştelui

Nu ma asteptam ca Metro sa fie cap de lista la reclame...

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca romanii s-ar intoarce acasa.Toti si-ar dori dar aici ce sa faca?

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Numai cand privesti fotagrafia atasata si papilele gustative o iau razna...Cui nu i plac dulciurile?

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Inutil sa adaug ploaia torentiala din cavitatea bucala...minunat ca apar si alte produse pentru ca numarul celor  "dulci" (medical) din pacate este in crestere

3 Declaratii
Final 08.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Romanii stiu sa sarbatoreasca si fara dulciuri nu ar mai fi sarbatoare...fara cozonac este imposibil sa sarbatoresti Sfintele sarbatori pascale

3 Declaratii
Final 07.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca pe langa piata de desfacere am fi si producatori de orice...ceva care sa ne dea un raspuns la intrebarea:ce lasam in urma noastra ?

4 Declaratii
Final 27.04.2015