2014-08-26

Tradiții turcești la o cafea

Un lanț de cafenele turcesc, cu o experiență de 10 ani pe piața băuturii care ne trezește dimineața, vrea să amenințe supremația Starbucks în Capitală.

Este vorba despre Kahve Dünyası, unul dintre cele mai importante nume din piața cafelei din Turcia. Compania oferă peste 50 de băuturi pe bază de cafea, începând de la binele cunoscute cafele turcești, dar și alte specialități moderne. Locațiile alese de turci sunt două dintre cele mai vechi mall-uri din Capitală, București Mall și Plaza România.

Kahve Dünyası Fot. Kahve Dünyası

Kahve Dünyası are cafenele în cele mai importante orașe din Turcia. În 2011 compania a deschis o unitate și în Londra.

Ciocolata este ingredientul cheie care completează meniul celor de la Kahve Dünyası. Turcii au propria linie de producție pe acest segment și au fost printre primele companii care au servit cafeaua alături de o tabletă de ciocolată.

Kahve Dünyası va concura cu unele dintre cele mai importante francize din piața cafenelelelor în România: Starbucks, Gloria Jean's, Filicori Zecchini, C House. Cu toate acestea, turcii de la Kahve Dünyası nu se dezvoltă în sistem de franciză.

Lanțul de cafenele Kahve Dünyası a fost fondat în anul 2004 și poate fi găsit în cele mai importante orașe din  Turcia. În 2011 compania a deschis o unitate și în Londra.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

2

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank